Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada Xray 5 yaşında, Avtovaz'ın en modern araçlarından biri

15 Aralık, LADA XRAY otomobillerinin üretiminin başlamasının 5. yıl dönümü. Kompakt şehir otomobili olan crossover, LADA markası için yeni bir çığır açtı ve yeni teknolojilerin geliştirilmesi için bir başlangıç oldu.



LADA XRAY, AVTOVAZ uzmanları tarafından Rus koşullarına uyarlanan bir  gövde ve şasi mimarisine sahip. Gelişmiş teknolojilerin geliştirilmesiyle eş zamanlı olarak XRAY, LADA'nın yerden yüksekliği yüksek ve tek çekişli bir crossover'ın çalışma özelliklerine sahip kompakt bir otomobil piyasaya sürerek büyüyen SUV segmentindeki varlığını genişletme arzusunu gerçekleştirdi.



LADA XRAY, LADA'nın DNA stilini somutlaştırdı, ayrıca 2012 yılında X-grafiklerinin ilk kez gösterildiği konseptin adını aldı. XRAY, 2014 yılında Moskova Motor Show'da gösterildi ve sonraki yıl seri hale geldi.



LADA XRAY, marka yenilemenin sembollerinden biri haline geldi - bu sadece teknik bileşen için değil, aynı zamanda piyasa taleplerine tepki hızı için de geçerli.



 İlk e tapta otomatik, ardından manuel şanzıman ile 1.8 litrelik bir motorun tanıtımı gerçekleşti. LADA XRAY Cross'un piyasaya sürülmesiyle önemli miktarda tasarım değişikliği yapıldı: geliştirilmiş sürücü koltuğu ergonomisi, ikinci koltuk sırasındaki yolcular için daha fazla alan. Akıllı bir çekiş kontrolü ve çekiş kontrol sistemi LADA Ride Select ortaya çıktı ve zorlu yol koşullarında kendinizden emin bir şekilde hareket etmenizi sağlıyor. Crossover LADA XRAY Cross, sürekli değişken otomatik şanzımana sahip ilk LADA oldu.



Bu yılın baharında, Yandex.Auto'dan bir multimedya sistemi alan ilk LADA aracı olan XRAY Cross Instinct'in yeni bir sürümü piyasaya sürüldü. Sonbaharda, iki özel sürüm daha yayınlandı - XRAY #CLUB ayrıca Yandex.Avto ve XRAY Cross [BLACK] ile birlikte.

XRAY ailesi, teknik olarak en donanımlı ve konforlu LADA araçlarından biri. LADA XRAY'in maliyeti - 660900 ruble, LADA XRAY Cross - 810900 ruble; alıcılara 25'ten fazla farklı konfigürasyon ve yaklaşık 100 sertifikalı aksesuar sunuluyor.


Kaynak; www.lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..