Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni LADA Niva Travel

AvtoVaz'ın LADA Batı Togliatti fabrikasında 21 Aralık'ta, yeni bir SUV üretimi başladı.Yeni araç, törenle yollara merhaba dedi.Törende konuşan AvtoVAz Başkanı Yves Karakatzanis, "Bu önemli proje, iyi ve zamanında yöneten LADA Batı Togliatti ekibi için büyük bir başarıdır.




 Niva'nın uzun bir geçmişi ve görkemli bir yolu var. 650.000 'den fazla araba bugün yollarda ve arazide, Rusya, Avrupa ve Asya coğrafyasında geziyor.Efsanevi isim Niva'nın, LADA ailesine geri dönmesiyle, tarihinde yeni bir sayfa açıyoruz. Sizi temin ederim ki önümüzdeki yıllarda bu isimle ilgili çok önemli ve ilginç haberler olacak."




 LADA Niva Travel'ın görünümü önemli değişikliklere uğramıştır,daha etkileyici ve modern hale gelmiştir. Arabanın erkeksi karakteri, motorun önünde vurgulanırken  büyük bir  ızgara ve yeni farlar dikkat çekiyor.Yan pervazlar ve tekerlek kemerleri üzerinde daha fazla kabartma astarları, yeni tekerlek tasarımı ile birlikte, modelin olağanüstü off-road özellikleri, vurgulanıyor. Aracın arka kısmı da değişti, tamamen LED stop lambaları ve daha dikkat çekici tamponla beraber.




Yeni Niva Travel,  şnorkel hava girişi, off-road lastikleri ve koruma bantlarıyla etkileyici tasarımı sayesinde şehir yollarında harika görünüyor.


.


LADA Niva Travel'ın lansman tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak..



Kaynak; https://www.lada.ru/

3 yorum:

  1. rusyada üretilen fransız markası artık lada, duster gibi. Ülkemizin otomotiv ihracatı çok yüksek (senelik 40 milyar dolar)zaten o yüzden markamız olmasa da yan sanayi bile 1 milyar dolar ihracat yapıyor. Araç güzel olmuş 1.33 tce motor ile satılırsa efsane olur

    YanıtlaSil

  2. 1.3 tce ile gelse iyi satabilirdi veya 1.5 dCi

    YanıtlaSil
  3. Sonunda özgün bir tasarıma geçmiş. Tabi bize gelir mi? Gelirse kaça satarlar? Bunları öngörmek çok zor. 1-2 sene sonra hafif bir makyaj ve büyütme yapıp bir de kamyonet modelini çıkarırlarsa gerçek bir bomba olur. Soslu fıstığımı aldım bekliyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..