Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada'ya RENAULuTion Planı Çerçevesinde Yeni Niva, Yeni C-SUV dahil 4 yeni araç gelecek

 Avtovaz RENAULuTion planı, yeni bir Groupe Renault geliştirme stratejisine önemli bir katkı sağlayacak. LADA yeni modern otomobiller ile Rusya'daki liderlik konumunu güçlendirecek, finansal açıdan payı da dahil olmak üzere, bir odak ile % 20'den fazla pazar payını sağlayacak.




Avtovaz, Groupe, Renault bünyesinde dünya standartlarında otomobillerin verimli ve rekabetçi bir üreticisi olma yolunda ki dönüşümünü sürdürüyor.

- Yeni Dacia-LADA (Business Unit Dacia-LADA) iş biriminin oluşturulması, en yüksek yerelleştirme oranı ile birlikte son derece rekabetçi ve esnek bir CMF-B platformu kullanarak markalar arasındaki üretim sinerjisini güçlendirecektir.




- LADA, 2024 yılında tamamen yeni nesil Niva'nın yanı sıra yeni bir C-SUV otomobili de dahil olmak üzere 2025 yılına kadar dört yepyeni modelle ürün planını güçlendiriyor.

"İş biriminin arkasındaki fikir, Dacia ve LADA'nın kendi markaları, tarihi ve stratejisiyle ayrı şirketler olarak kalacakları, ancak daha odaklı ve koordineli yönetimden yararlanacaklarıdır. En önemli şey, şirketlerin sinerjileri en iyi şekilde Groupe Renault sistemine daha iyi entegre olacak. 



Yetkililer; "Groupe Renault'nun yakın zamanda duyurulan Renaulution stratejisinin bir parçası olarak, Avtovaz yeni kurulan Dacia-LADA iş bölümüne verimli iş modeli ve rekabet avantajı getiriyor. Yepyeni Niva'nın 2024 yılında piyasaya sürülmesi Rusya'da LADA için çok önemli bir yol olacak" diyor.

Avtovaz, iş açısından bakıldığında, en yüksek yerelleştirme seviyesi ve en verimli iş modeliyle Groupe Renault bünyesinde etkin ve rekabetçi bir dünya standartlarında otomobil imalatçısı olma dönüşümünü sürdürmektedir. Ana varlığı LADA markası, şu anda % 20'den fazla pay ile Rus pazarına liderlik ediyor. Granta ve Vesta modelleri Rusya satışlarının ilk sıralarında yer alıyor.

Avtovaz, özellikle Rusya'da Groupe Renault ile mevcut sinerjileri güçlendirerek hem iş hem de kurumsal düzeyde yenilenecek. Avtovaz ve Dacia, yeni iş birimi içinde en iyi çekicilik ve maliyet etkinliği sağlarken kendi geçmişi ve stratejisi ile ayrı şirketler olmaya devam edeceklerdir.

Avtovaz, Groupe Renault'nun sinerjilerinden yararlanacak. LADA ve Dacia ürün hatları son derece rekabetçi ve esnek CMF-B platformuna dayalı olacaktır. Markalar birlikte yılda 1 milyondan fazla CMF-B tabanlı araç üreterek 4 platformdan bire geçerek model tiplerinin sayısını 18'den 11'e indirecek. Küresel hedef, LADA ve Dacia'nın potansiyelini, mevcut pazarların ve segmentlerin ötesine geçecek tam teşekküllü uluslararası markalar haline getirerek ortaya çıkarmaktır.

Ürün açısından Avtovaz, 2024 yılında efsanevi Niva'nın yepyeni neslinin yanı sıra 2025'te yeni bir C-SUV otomobili de dahil olmak üzere, nicel ve finansal açıdan pazar payını güçlendirmek amacıyla, 2025 yılına kadar pazara girecek dört yeni modelle LADA'nın ürün planını güçlendiriyor.

Bu en aşırı iklim ve yol koşullarına dayanacak şekilde oluşturulan bir marka, her zaman güçlü ve güçlü, her zaman yardıma hazır. Her Rus ailesinin LADA ile ilişkili kendi geçmişi vardır, ikonik Kopeyka ile başlayan (Vaz-2101) ve Niva, taşıyıcı gövde ile SUV otomotiv tarihinin ilk, tüm zamanların en güçlü ve en popüler araba özünü.

Efsanevi Niva'nın yeni nesli için çalışmalar başladı. Araba iki versiyonu alacak - kompakt ve uzun dingil mesafesi ile - ve CMF-B platformu dayalı olacak. Niva Rusya ve yurtdışında hem de bir kült otomobil, güvenilirlik ve herhangi bir yol ve iklim koşulları için hazırlık özünü. Bu aşırı koşullar için arabada mühendislik somutlaştırma - dört tekerlekten çekiş sistemi ile, yüksek açıklık, güçlü bir tasarıma sahip. Yeni Niva, bu efsanevi otomobilin tarihinin başlangıcında olduğu gibi, Rus pazarının ötesine geçecek.

Niva'nın yeniden başlatılması ve ana kadronun tamamen yenilenmesi, LADA markasını yeniden konumlandırmaya ve gelişiminde yeni bir dönem başlatmaya olanak sağlayacaktır.



Kaynak; https://www.lada.ru/
https://www.youtube.com/user/renault/about
https://www.youtube.com/channel/UCjpe-FourUgOLzzPu9qV4qg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..