Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni LADA Niva Legend: ikonik model için yeni bir isim

LADA, LADA 4x4 modelinin yeniden adlandırıldığını ve orijinal adı "Niva" ya döndüğünü duyurdu. Şimdi ikonik SUV, LADA Niva Legend adı altında görkemli tarihine devam edecek.LADA Niva Legend, merkezi diferansiyeli kilitleme ve bir düşük vites bağlama kabiliyetine sahip, monokok gövdeli ve sürekli dört




 tekerlekten çekişli dünyanın ilk arazi aracıdır. Sadece Rusya da değil, sınırlarının çok ötesinde de popüler olan Dakar rallisinin birden fazla galibi. 45 yıldır Rusya pazarındaki en uygun fiyatlı dört tekerlekten çekişli araç olmaya devam ediyor.



Yol testlerinin sonuçları, yoğun hızlanma sırasında maksimum gürültü azaltmanın 120 km / saate kadar sabit hızlarda sürüş sırasında 3,7 dBA ve 2,2 dBA olduğunu gösterdi.

LADA Niva Legend için ticari modeller dahil 10'dan fazla versiyon bulunmaktadır. Ek olarak, SUV'nin tüm modifikasyonları için ayrı olarak satın alınabilen ve resmi LADA bayilerinden 



kurulabilen "Konfor" paketi mevcuttur. Paket, uzaktan kumandalı bir merkezi kilit, bir geri bildirim alarmı, mobil cihazları bağlamayı mümkün kılan USB ve AUX soketli bir ses sistemi içerir.



Kaynak;www.lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..