Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Türkiye'nin Yerli otomobil şarjı; Volti.Akıllı Şarj

65 yıldır otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren SERTPLAS, dünya elektrikli araç piyasasını yüzde yüz yerli “Volti Akıllı Şarj” ile tanıştırıyor. Volti Home, Volti Station, Volti Go ve Volti Cable olmak üzere dört ürün gamıyla görücüye çıkan Volti,

kullanıcılarına güvenli, hızlı ve her yerde aracını şarj edebilme imkânı tanıyor. SERTPLAS Yönetim Kurulu Başkanı Mürsel Serter, “Dünya piyasasında Türkiye’nin gururu olacak Volti ile enerji ve otomotiv devleriyle işbirliğine hazırız ve elektrikli araç şarj çözümlerinde ilk tercih olmaya talibiz” dedi.

YARIM ASIRLIK BİLGİ, BİRİKİM ve TECRÜBEDEN DOĞAN VOLTİ, YÜZDE YÜZ YERLİ

Mercedes-DAIMLER, TIRSAN-Kässbohrer, BMC gibi dev otomotiv firmalarının lisanslı tedarikçisi olan SERTPLAS’ın kendi bünyesinde yer alan Ar-Ge merkezindeki çalışmalarıyla elektrik ve elektronik alanındaki yarım asırlık bilgi, birikim ve tecrübesinden “Volti Akıllı Şarj” doğdu. TÜBİTAK ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nin de katkılarıyla geliştirilen Volti, Türkiye’de ilk defa yazılımından tasarımına kadar yüzde yüz yerli olarak üretildi. Uluslararası protokollere uygun olarak üretilen Volti, kullanıcılarına yüksek kalite deneyimi sunuyor.  

YÜZDE YÜZ YERLİ VOLTİ İŞ BİRLİKLERİNE HAZIRLANIYOR

SERTPLAS Yönetim Kurulu Başkanı Mürsel Serter, “Piyasada enerji ve otomotiv sektörünün liderleriyle yapacağımız iş birlikleriyle var olacağız; şimdiden sektörün önde gelen birçok firmasıyla görüşmeye başladık. Biz enerji firması değiliz; biz üreticiyiz ve yapacağımız işbirlikleriyle ürünlerimiz istasyonlarda ve e-ticaret sitelerinde yer alacak” dedi. 

VOLTİ HEM TEKNOLOJİ HEM YÜKSEK KALİTE HEM DE FİYAT AÇISINDAN AVANTAJLI

Literatüre “akıllı şarj” olarak giren Volti, yüksek teknolojisi sayesinde şarj süresince oluşabilecek tüm aksaklıklara karşı hazırlıklıdır. Isınma, şebeke dalgalanması gibi aksaklıklarda şarj işlemini beklemeye alır. Özel yazılımı sayesinde şarjın güvenliğini kontrol eder ve her şey normale döndüğünde şarja kaldığı yerden devam eder. Bu, Volti’yi rakiplerinden ayıran en önemli özelliğidir. Uluslararası kalite belgelerine sahip Volti, A sınıf bir üründür. Bu özelliklerine ek olarak, tamamen yerli üretim olması sayesinde rakipleriyle karşılaştırıldığında fiyat avantajı ve hızlı tedarik imkanı sağlar. Bu sayede enerji ve otomotiv sektöründeki firmalar için doğru çözüm ortağıdır. 

ELEKTRİKLİ OTOMOBİL TUTKUNLARI “VOLTİ AKILLI ŞARJ”I ÇOK SEVECEK

Tüm dünyada elektrikli otomobil kullanımı her geçen gün daha çok artıyor. Sadece 2020 yılının ilk 7 ayında bir önceki yıla oranla elektrikli araç satışları ikiye katlandı. Elektrikli araç satışları bu hızla ilerlemeye devam ederken “aracımı nasıl ve nerede şarj edeceğim” sorusu gündeme geliyor. Bu noktada Volti, kullanıcılara portatif model tipinden şarj istasyonu model tipine kadar tüm ihtiyaçları karşılayabilecek yüzde yüz yerli 4 ayrı seçenek sunuyor.



SENİN VOLTİ’N HANGİSİ?

4 farklı tipte ve 4 farklı ihtiyaca göre üretilen Volti AKILLI ŞARJ ürünleri portatiften şarj istasyonuna kadar geniş bir kullanım ağı sunuyor. 

Volti HOME: Evinizde veya apartmanınızın otoparkında kurulan Volti Home, bölgenizin enerji altyapısına uyum sağlayabilecek hızlı ve multi güç seçenekleriyle üretilmiştir. 22 kilowatt seçeneğiyle * 1-2 saat arasında; 7.4 kw seçeneğinde de * 4-6 saatlik bir sürede şarj imkanı sunar.  

Volti STATION: Volti STATION şirketler, istasyonlar gibi çoklu kullanıcıya hitap eden alanlara kurulur. 22 kilowatt seçeneğiyle * 1-2 saat arasında; 7.4 kw seçeneğinde de * 4-6 saatlik bir sürede şarj imkanı sunar.  

Volti GO: Tıpkı cep telefonunuzun şarj aleti gibi yanınızda taşıyabileceğiniz portatif Volti Go ile aracınızı herhangi bir ev tipi prizden şarj edebilirsiniz.**   

Volti Cable: Şarj ara kablosu olan Volti Cable, aracınızı şarj istasyonlarında kendi kablonuzla şarj etmenizi sağlar. 22kW’a kadar güç aktarımını destekler.

SERTPLAS AR-GE merkezi tarafından çalışmaları yürütülen yüzde yüz yerli DC Şarj İstasyonu da kısa süre içinde piyasaya sunulması planlanmaktadır. 

Not: *Şarj süreleri araçtan araca değişiklik gösterebilir. Hesaplamalar 22kW OBC ve 30kWh pil üzerindendir.

**Şarj için kullanılan prizin Elektrik İç Tesisleri Yönetmeliğine uygun olması gerekmektedir.


Dünyaca ünlü pek çok otomotiv firmasına aydınlatmadan kabloya, konnektörlerden araç gövde parçalarına, çamurluklardan hava hortumları ve fren kaplinlerine kadar geniş ürün yelpazesinde ana tedarik hizmeti veren SERTPLAS, kurduğu AR-GE merkezi ile gömülü yazılım içeren yüksek teknoloji ürünlerini % 100 yerli olarak üretmektedir.

1955 yılından bu yana otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren SERTPLAS, taşıdığı ulusal ve uluslararası kalite belgeleriyle üretiminin yüzde 83’ünü başta Avrupa ülkeleri olmak üzere beş kıtada 60’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir.

SERTPLAS, elektrik ve elektronik alanındaki yarım asırlık tecrübesini elektrikli araç teknolojilerinde kullanmaya başlayarak kendi markası Volti’yi piyasaya çıkarmıştır. Bu marka altında başta araç şarjı olmak üzere e-mobilite alanında birçok yenilikçi ürünle yelpazesini büyütmeyi hedeflemektedir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..