Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Lada Largus, Şubat'la seri üretime başladı

 4 Şubat'ta AVTOVAZ, güncellenmiş LADA Largus ailesinin seri üretime alındı.. Montaj hattından çıkan ilk araba, yeni "Karakum" rengine boyanmış, maksimum konfigürasyonda LADA Largus Cross oldu.



Yeni LADA Largus, modern LADA tarzında bir dış ve iç tasarıma sahip olarak dışarıdan değişti. Otomobilin orijinal bir ön tamponu, kaputu ve ön çamurlukları, bir radyatör ızgarası, farları, tekerlek jantları ve dış aynaları var - bunların tümü, iş ve seyahat için otomobilin sağlam, daha modern ve etkileyici bir görünümünü oluşturuyor.





Değişikliklerin büyük bir kısmı, aracın konforunu ve işlevselliğini iyileştirmeyi amaçlamaktadır. LADA Largus, yeni bir gösterge paneli ve direksiyon simidi, bir multimedya sistemi, gelişmiş yanal destekli ön koltuklar ve hem uzun mesafeli hem de günlük seyahatler için geçerli olan bir dizi başka seçenek aldı.



LADA Largus'un AVTOVAZ ve Renault'nun ilk ortak projesi olduğunu hatırlatalım. Araba, Doğu Avrupa için özel olarak tasarlandı, ancak Rusya için ek bir güçlendirilmiş şasi ve geliştirilmiş korozyon koruması aldı. Bugün LADA Largus, Rusya pazarında ilk 10 otomobil arasında; sınıfındaki tek yedi koltuklu otomobildir. LADA Largus ailesinin modelleri 7 kez “Rusya'da Yılın Otomobili” ödülünü aldı.



Bugüne kadar 450 binden fazla LADA Largus üretildi. Araba, özellikle, özel versiyonlarla (çift yakıtlı istasyon vagonları ve kamyonetler, Cross, ambulans arabaları, sosyal taksiler ve özel hizmetler) doldurulmuş bir dizi Rus güç ünitesi almış olarak zamanla modernize edildi.

İlk kez 2012 yılında üretilmeye başlana Largus, aynı grup markalarından Romanyalı Dacia Logan MCV'nin Rusya yollarına uyarlanmış  yeni bir versiyonu aslında.


Kaynak; www.lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..