Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada Xray'den yeni bir versiyon

 Mart ayında AVTOVAZ, güvenilir 1,6 litrelik LADA motoru (106 hp) ile birlikte güncellenmiş bir AMT robotik şanzıman ile donatılmış yeni versiyon LADA XRAY üretimini başlattı. Yeni konfigürasyonlar XRAY için "iki pedallı" başlangıç ​​fiyatını 805.900 Ruble. LADA XRAY'in bu versiyonunda, Comfort, #Club ve Luxe / Prestige olmak üzere üç konforlu seçenek paketi bulunuyor.




Mekaniğin işlevselliği - makinenin rahatlığı

Güncellenmiş AMT iletimi, artan güvenilirlik ve hız ile karakterize edilir. Yeni bir algoritma sayesinde vites değişimleri % 30 daha hızlı *. İklim koşullarını hesaba katarak, ikinci vitesten hemen başlamanıza izin veren uygun bir kış modu ortaya çıktı. Klasik "otomatik" makinenin sahipleri, kontrol kolaylığı nedeniyle farkı fark etmeyecekler, ancak aynı zamanda yakıt tüketimi çok daha düşük olacak.



LADA XRAY kompakt ferah, iyi dinamiklere, enerji yoğun süspansiyona ve 195 mm'lik yüksek yerden yüksekliğe sahip olarak konfor ve güvenlik, klima kontrolü, navigasyonlu multimedya ve bir arka görüş kamerası, ısıtmalı koltuklar, yağmur ve ışık sensörlerinin yanı sıra iki ön hava yastığı, ABS + BAS fren sistemi, ESC ve HSA yokuşta kalkış asistanı gibi özellikleri içinde barındırıyor.


* 1.8L motorla birlikte Mart 2021'e kadar sunulan önceki AMT versiyonuyla karşılaştırıldığında


Kaynak; Lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..