Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni bir Hyundai daha; Santa Cruz

Yeni Elantra'yı Türkiye'ye yollarına çıkaran, Çin'e özel Custo üzerinde çalışmaları devam eden, Staria'nın teknik özelliklerini açıklayan Güney Kore'li marka Hyundai, özellikle Kuzey Amerika'ya hitap eden pikap modeli Santa Cruz'u da tanıttı..



Yakışıklı ve alımlı bir pikap olan Santa Cruz bir SUV değil ama bir SAV olarak nitelendiriliyor.Türkçe'siyle spor macera taşıtı.Kent içi olduğu kadar  tabiatla baş başa olmak



 isteyenlere , zorlu arazi koşullarına da yönelik kamyonet; kör nokta asistanı gibi bir çok güvenlik sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto gibi kişisel iletişim ve eğlence uygulamalarını kendisinde barındırırken karakteristik tasarımıyla da diğer Hyundai modelelriyle akraba olduğunu hemen belli ediyor.




4 silindirli 2500 cc hacimli benzinli motoru iki seçenekle beraber 190  ve 275 beygir,  244 ve 420 Nm tork değeri veriyor.



Diğer taraftan araç Htrac AWD (4x4) çekiş sistemiyle yere sağlam basıyor.




Yeni Hyundai ELANTRA, 5 farklı donanım seviyesiyle Türkiye'de



Kaynak; https://www.hyundaiusa.com/
https://www.hyundai.com/

8 yorum:

  1. 1.3 motorla sunulursa basarili olur malum vergi vergi vergi

    YanıtlaSil
  2. Tucson'un pikap hali olmuş

    YanıtlaSil
  3. Yandan bakınca ön taraf hafif bi sedan görüntü sü veriyor biraz daha büyük olabilirdi


    YanıtlaSil
  4. Ben de Türkiyede satılmayan Fiat Toro boyutlarında ve tarzında olduğunu söyleyebilirim. Amerikan efsanesi El Camino cizgilerini tasıdıgi icin ayrica cok begendim Santa Cruzu umarım gelir Tr ye ve alabiliriz (Fiyat avantajı anlamında )

    YanıtlaSil
  5. Hyundai pikap üretir miydi be ya

    YanıtlaSil
  6. hyundai küçükten büyüğe tüm segmentlerde aynı yüzü yaptı bence yanlış pazarlama


    YanıtlaSil
  7. Pikap işi sadece tasarımla olmuyor tecrübe lazım. Toyota, Ford, Nissan, Dodge, RAM gibi markalar varken Hyundai iş yapmaz sanmıyorum bu iş birazda tecrübeyle alakalı bu markalar yıllardır pikap üretiyorlar bu konuda uzmanlanmış liderliği benimsemiş markalar. Hilux, Ranger, Navara'nın yarı kamyonet tipindeki modelleri Amerika'da satılıyor Ford F-Serisi, Tacoma, Tundra, Titan vs vs Hyundai tecrübe kazanmalı her zamanki gibi henüz çok yeni bir marka rakipleri ise lider markalar. Mercedes bile Nissan'ın tecrübesinden yeteneklerinden faydalandı

    YanıtlaSil
  8. Çatır çatır satar hemde... Bu segmentte Türkiye'de bile motor hacmine takılmıyor alıcı kitlesi...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..