Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada, otomobillerden sonra internet sitesini de yeniledi

Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakı'nın Doğu Avrupalı markası Lada, internet sitesini daha çekici, daha kullanışlı hale getirdi.Genellikle uzuuun yıllar aynı şekilde (yenilenmeden) imal edilen araçlarla bilinen Rus otomobil ve ticari araçları imajından Lada, uzaklaşmaya başladı.



Vesta, Xray, Granta, Largus, Niva Legend, NivaTravel  serilerini güncel olarak üreten Auto VAZ'ın en eski modeli Niva.Yeni Niva uzun bir süre Chevrolet ile ortak çalışmayla ABD markasıyla bantlardan çıkarken eski Niva; Lada 4x4 adıyla satışlarına devam etmişti.Son gelişmelerden sonra Chevrolet'in Rusya pazarından çekilmesinden sonra güncel model Niva Travel adını alırken klasik tadında ki ilk Niva'da Niva Legend (Efsane) adını kullanmaya başladı..




Bu işlemlerden sonra  Lada;  otomobil severlere, araç almak isteyenlere daha modern ve dikkat çeken bir tasarımla ulaşmak gerektiğini düşünerek sitesini yeniledi.



AvtoVaz, Müşterilerin tüm isteklerini dikkate alarak modern gereksinimleri ve trendleri tam olarak karşılayan bir web sitesi yaptıklarını söylüyor.. Basit ve kolay ulaşılabilen sayfalar  daha büyük ve çekici görsellerle desteklenmiş.Mevcut ana başlıklar veya sayfalar aşağıda yer alıyor;


Granta

Largus

Niva  Legend

Niva Travel

Ticari Araçlar

Özel araçlar

Arabaları arşivle

Alıcılar

Promosyonlar ve özel teklifler

Araç kredisi programları

Test sürüşü

Takas değerlemesi

Bayi merkezleri

Geri bildirim

Hizmet kaydı

Bakım hesaplayıcısı

Aksesuarlar


Diğer taraftan, Türkiye'de an itibarıyla sadece Niva (Legend) modelini satışa sunuyor. Lada; Pandemi ve ekonomi, döviz, vergi nedenli olarakta Vesta adlı sedan ve SW'nin ülkemize gelişi de ileri bir tarihe kaldı!




Kaynak; https://www.lada.ru/
https://lada.gen.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..