Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Niva Red Legend Ekibi, Dakar 2022'ye hazır

23 Ekim'de Zürih Garage94'te,  Dakar-2022 rallisine  klasik sınıfınta 1984 LADA Niva SUV ile  katılacak olan  İsviçre'li Ekip; Niva Red Legend Team'in Avrupa  tanıtmı gerçekleştirildi. Etkinlikte takımın  özel tasarımlı kıyafeti ve resmi start numarası ilk kez gösterildi.



VAZ-2121 arazi aracı, ekibin resmi partneri olan LADA markası ile konukların karşısına çıktı.  Ekip, başlangıç ​​numarası için, efsanevi otomobilin imal edildiği yerin onuruna Samara bölgesinin otomobil endeksi olan "763" ile  başvurdu.




Lada Niva'yı, özellikle 2000'den önce yarışan otomobiller için oluşturulan Yeni Dakar Classic kategorisinde,  gerçek Niva hayranları olan: pilot Mario Jacober ve yardımcı pilot Sladjan Miljic kullanacak.




 Pilot Mario Jacober.; "Dakar Classic rallisinde kendi hazırladığımız ikonik LADA Niva T1 SUV ile yer alacağımız için çok gururluyuz. Yarışa katılma fikrinden bugünkü sunuma kadar bir yıldan az bir süre geçti ve şimdiden çok yol kat ettik. Tüm ortaklarımızın, profesyonel yarış camiasının, abonelerimizin ve tabii ki ailelerimizin desteği için minnettarız. Birlikte bu yolu sonuna kadar yürüyebiliriz!" - dedi



Hazırlık ve yarış; @nivaredlegendteam ekibinin Instagram hesabından, aynı isimli YouTube kanalından ve sosyal ağlardaki resmi LADA sayfalarından takip etmek mümkün.


Kaynak; www.lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..