Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Katılımevim İle Vadeli Araba Alma

Araba almak için birçok satın alma yöntemi bulunmaktadır Vadeli araba, araç satın almalarında kişiye sağladığı ödeme kolaylığı nedeniyle, tüketicilerin en sık tercih ettiği ödeme yöntemlerinden biridir.


 


Katılımevim İle Vadeli Araba Alma

Araba, günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline geldiğinden, farklı gelir gruplarından bireyler tarafından yoğun ilgi görüyor. Araba almak için birçok satın alma yöntemi bulunmaktadır Vadeli araba, araç satın almalarında kişiye sağladığı ödeme kolaylığı nedeniyle, tüketicilerin en sık tercih ettiği ödeme yöntemlerinden biridir. Sunduğu tasarruf finansman yöntemleri ile Katılımevim tüketicilere faizsiz finans desteği sağlayarak; ev, araba veya arsa alma olanağı sunmaktadır.

Vadeli Araba Alma Yöntemleri

Tüketici, araba sahibi olmak için ekonomik anlamda yeterli ödeme koşullarına sahip olduğunda zaten araba almak konusunda harekete geçecektir. Geliri ve ödeme koşulları iyi olmayan birini araba alması konusunda yüreklendirmek veya araba satın alması için baskı kurmak doğru bir davranış olmayacaktır.  Marka veya araba modelleri için zaman zaman düzenlenen otomobil kampanyaları hem araba alma düşüncesinde olanlar hem de araba severler tarafından büyük ilgi görmektedir. Katılımevim ile vadeli araba almanın yolları nelerdir diye soruyorsanız hiç düşünmeden başvurabilirsiniz. Tüm bu zorluklar altına girmeden, vadeli araba almak isterseniz Katılımevim yanınızda! Katılımevim tasarruf finansman yöntemlerinden 18 yaşını doldurmuş her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yararlanabilir. Dilediğiniz arabayı alabileceğiniz, taksitlerinizin aylık ödeme miktarını ve alacağınız finans destek miktarını kendiniz belirleyebileceğiniz tasarruf finansman yöntemlerimizle siz de hayallerinizdeki arabaya kısa sürede ulaşabilirsiniz.

 

Katılımevim ile Vadeli Araba Almanın Avantajları

Son yıllarda tüketicilerin her türlü yatırımda tercih ettiği Katılevim ile faizsiz finansman desteği, kişiyi banka veya faizle muhatap etmeden küçük birikimlerle yatırım yapma şansı vermektedir. Katılımevim de birikime dayalı Tasarruf Finansman desteğini müşterilerine 2 farklı modelde sunmaktadır. Katılımevim’de müşteriler, aylık taksitlerini kendi gelirlerine ve ödeme olanaklarına göre, kendileri belirlemektedir. Aynı zamanda müşteriler Katılımevim tarafından sunulan Çekilişli Plan ve Kişiye Özel Plan’dan istediklerine dahil olma şansına sahip. Katılımevim tarafından düzenlenen avantajlı ödeme kolaylığı sunan güncel kampanyalardan yararlanmak için şube veya internet sitesini ziyaret edebilir ya da 444 11 00 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.


İlk yayın; 22.10. 2021 20;59

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..