Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Nissan Townstar

Renault-Nissan-Mitsubishi markalarının ortak araçlarından  ( ki bu Volkswage Grubu'ndan Peugeot-Chrysler-Fiat'a kadar çoğu otomotiv gruplarında uygulanıyor)  Kangoo'nun arkadaşları yenilenerek bir bir yollara çıkıyor.. Bunlardan en yenisi ise Nissan Townstar..



130 beygirlik, 1300 cc benzinli ve 122 beygirlik elektrikli motora sahip Townstar, Renault Kangoo'nun Nissan versiyonu olurken yıldızlı versiyonu da Mercedes Benz Citan adını taşıyor.




Yeni Nissan NV250.Daha öncesi Kubistar!





Diğer arkadaşları gibi kombi ve van versiyonlarıyla iki seçeneği olan araç, ince uzun LED farlarla dikkat çekiyor. Tasarım ve teknik özellikler çok küçük farklılıklar dışında Kangoo ile aynı yapıya sahip.






Nissan Townstar Teknik Özellikleri

Motor; 1.3 L Benzin

 Elektrik

Güç; 130 (benzin) - 122 beygir

Tork; 240 - 245 Nm

Menzil; 285 km (elektrik)

Kapasite; 4.3 m3 (van) - 800 kg

Kardeşler; Renault Kangoo / Express, Mercedes Benz Citan / EQT

Öncel; Nissan Kubistar, mevcut Nissan NV250



Yeni Dacia Jogger; 7 koltuklu aile otomobili!








Kaynak; https://www.nissan.es/
https://www.nissan.de/
https://twitter.com/Nissan

6 yorum:

  1. Nissan ile renault zaten neredeyse birleşti. Sadece logoları farklı. Bence nissan alınana kadar renault olanını alırım daha iyi.

    YanıtlaSil
  2. Bu gün haberlerde Ford un da Volkswagen Caddy nin Ford versiyonunu yaptığı söyleniyordu. Nedense Ben Nissan townstar ı kasa olarak Caddy ye benzettim?
    Keşke BMC de benzer bir anlaşma ile hafif ticari yi Türkiye de üretse. Avrupalı üreticiler böyle bir anlaşmaya yanaşmaz herhalde. Ben olsam Çinden bir üretici ile hafif ticari üretmeye çalışırdım.
    Yada Rus Gazelle ile de bir hafif ticari yapılabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında BMC, Avrupalı markalarla rahat anlaşabilir, zira şu zamanda satışları arttırmak, kazançlarını arttırma ve hatta kapasitelerini doldurma telaşındalar. Ancak VW olmazda, Peugeot ile olur veya başka bir alternatif olabilir..

      Sil
    2. Hyundai, Karsan a Minibüs ürettiriyor. BMC de bu ittifaka katılır ve sermaye yatırır ise Hyundai ile ortak platformda hafif ticariyi (hatta Hyundai nin minibüsünü de) yine Karsan a ürettirebilirler. Karsan bildiğiniz üzere Peugeot Partner i üretmiş bir şirket.

      Sil
    3. olmaması için bir sebep yok

      Sil
  3. Genel olarak düşüncenize katılıyorum ama Nissan In da birleşme öncesi ve sonrası güzel araçları var...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..