Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Doğayı asfalta tercih edenler; 4x4 Dünyası Offroad Karavan Kampı

Asfalt ve gürültüyü geride bırakıp, doğa ve huzurla kucaklaşmak isteyen Offroad karavan sahipleri 5 -7 Kasım tarihleri arasında Kilyos Doğada Yaşam Okulu’nda düzenlenen 4x4 Dünyası Offroad Karavan Kampında bir araya geldi. Kasımda Kamp Başkadır sloganıyla düzenlenen etkinlikte, ortak bir tutku ve kültürü paylaşan katılımcılar, farklı aktivitelerle festival tadında bir kamp deneyimi yaşadı. Etkinliğin bu yılki formatı, pandemi önemleri doğrultusunda belirlendi.



Kilyos Doğada Yaşam Okulu’nda, 5-7 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen 4x4 Dünyası Offroad Karavan Kampı, asfalt ve gürültüyü geride bırakıp, doğa ve huzurla kucaklaşmak isteyen Offroad karavan sahiplerini bir araya getirdi. Katılımcılar, ortak kültür ve bilgi paylaşımının keyfini, şehrin karmaşasından uzak, doğanın dinginliği içerisinde, aileleriyle birlikte yaşadılar.



Doğada aile ve aynı ilgi alanına sahip dostlarla birlikte kamp, yaşam, eğitim ve eğlenceden oluşan kaliteli zaman konseptiyle düzenlenen etkinlik, farklı aktivitelerle bir festival tadında geçti. Katılımcılara, havada akustik müziğin yanı sıra, Land Rover Defender TOV Assist (karavan park asistanı) deneyimi, çekme karavan park eğitimi, arazide karavan sürüş eğitimi, karavan bakımı, çevre ve güvenlik odaklı kampta ateş ve yangın kontrolü eğitimi gibi aktiviteler sunuldu.



4x4 Dünyası Offroad Karavan Kampı, Crawler Karavan, Hunter Nature Karavan, Petrichor Camper, Çarpışantürk Camper, Siesta Karavan, Shantigo, Land Rover, Nurgaz, Aygaz, Vaneda, Avis Karavan, Wolf Karavan, Budget, Enterprise, CosyWolf, Trendmarin ve Aksa Jeneratör’ün sponsorluk desteğiyle gerçekleştirildi. 4x4 Dünyası Erel Dijital Yayıncılık tarafından düzenlenen etkinliğe, PRactice Communication Management da iletişim partneri olarak katkıda bulundu.





Festivalin organizasyonunu üstlenen 4x4 Dünyası Erel Dijital Yayıncılık İmtiyaz Sahibi ve Yayınlar Koordinatörü Mehmet Erel, “Doğayı seven, aileleri ve sevdikleriyle doğada olmaktan keyif alan, ortak bir kültürü, ortak bir tutkuyu paylaşanlar, ailece bir araya geldik. Çok yakın etkileşimde olduğumuz camiamızda, özellikle pandemi döneminde doğaya kaçışın çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu hafta sonu da, doğada bizlerle birlikte geçirmek isteyen Offroad Karavan sahiplerini, sağlık odaklı özel önlemler ve özel bir formatla ağırladık. Offroad karavan sahipleri arasında rota paylaşımı, tecrübe aktarımı odaklı sohbetler gerçekleşti. Offroad camiamızın pek çok ticari paydaşı da, aktiviteler ve stantlarla etkinliğe renk kattılar. Offroad severler Pazar günü NTV Macerasever programı ekibi Orkun Olgar ve Cüneyt Gazioğlu ile sohbet ve deneyim paylaşımı imkanı buldular. 





Ayrıca etkinliğimiz, karavan üreticileri ve kullanıcıları 3 gün boyunca bir deneyim ortamında bir araya getirdi ve görüş alışverişiyle bir ürün geliştirme ortamı da oluşturdu” şeklinde konuştu.

Doğanın korunmasına verdikleri önemi vurgulayan Mehmet Erel, "Kilyos Doğada Yaşam Okulu’na konuk olduk, burayı bulduğumuz gibi tertemiz bırakmaya özen gösterdik. Bu güzel etkinlikte bizimle olan tüm dostlarımıza, bize destek olan tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Gelecek sene daha da iyisini, yine hep birlikte yapmak için çalışmalara başladık bile” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..