Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

En Uygun Trafik Sigortası Nasıl Yaptırılır?

Araç sahiplerinin trafik sigortası yaptırmaları zorunlu kılınmıştır. Sigortanızı daha önce yaptırdıysanız ve süresi dolduysa yenileme de yapabilirsiniz. Eğer aracı yeni aldıysanız bu durumda poliçe detaylarınız farklılık gösterecektir. Trafik sigortası hesapla işlemi sigortanızın yapılış amacına göre değişecektir. İlk kez sigorta yaptırdığınızda ödeyeceğiniz sigorta poliçe bedeli



 biraz daha yüksek olacaktır. Bu primler sigorta şirketleri tarafından farklı olarak belirlenir. Yasal tavan fiyatı geçmemek üzere sigorta şirketleri fiyat belirleme konusunda serbesttir. Sigorta teklifleri arasından en uygun seçeneği belirlemek için e-sigortam trafik sigortası teklif al hizmetinden yararlanabilirsiniz.





Zorunlu trafik sigortası yaptırdığınızda bu sigortanın geçerlilik süresi 1 yıl olacaktır. Sürenin dolmasıyla birlikte poliçenizi yeniletmeniz gerekir. Eğer 1 yıllık süre içinde sigortaya konu herhangi bir durum yaşanmazsa bu durumda hasarsızlık indirimi hakkından yararlanabilirsiniz. Yapılacak olan indirim ve uygulanacak olan yeni fiyat poliçe özelliklerine göre belirlenecektir.


En Uygun Trafik Sigortası Fiyatları

Yaptıracağınız trafik sigortası en uygun fiyattan olsun istiyorsanız birden fazla sigorta şirketinden aynı anda teklif almalısınız. Böylece size en iyi özellikleri en uygun fiyatlardan sunan firmayı kolayca bulabilirsiniz. 



Gelelim trafik sigortasının hasar kapsamına… Trafik sigortası kaza anında üçüncü şahıslara verdiğiniz zararı karşılar. Kendi aracınızın hasarını karşılamayan bu sigortada, manevi tazminat talepleri de uygulanmaz. Eğer kaza halinde aracınızda oluşan masrafları karşılatmak istiyorsanız isteğe bağlı kasko sigortası yaptırmanız gerekecektir. Trafik sigortası haricinde yaptırılan bu sigorta geniş bir içeriğe sahiptir. İşinde profesyonel uzmanlarla hizmet veren     e-sigortam size trafik ve kasko gibi tüm sigorta türlerinde yardımcı olacaktır. Trafik sigortası hesapla ve daha pek çok işlem için online platform üzerinden kesintisiz destek alabilir, sigortanızı en uygun fiyatlarla yaptırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..