Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada Vesta, güvenliktende sorumlu!

 1.700'den fazla LADA Vesta aracı, Rusya'nın çeşitli bölgelerinin trafik polisinde hizmete girdi.Araçlar, müşterinin gereksinimlerine göre değiştirildi: özel bir renk-grafik şeması uygulandı, ışık panelli bir sinyal sesli sesli kurulum yapıldı. kurulu, dairesel video gözetimi için bir video kayıt sistemi ve




 ayrıca özel araç sistemlerinin güvenilir çalışmasını sağlayan diğer ekipmanlar. Vesta devriyelerinde ek 12V prizler ve USB bağlantı noktalarının yanı sıra bagaj bölmesinde özel düzenleyiciler bulunuyor.


AVTOVAZ JSC Kurumsal Satış Direktörü Vitaly Osipov: “Devlet hizmetleri çeşitli LADA modelleri satın alıyor. Son zamanlarda, doktorlar için büyük bir parti araba teslim edildi, Rus Postası için malzemeler yapıldı. Rusya binek otomobil pazarının liderlerinden biri olan LADA Vesta otomobilleri, özellikle kolluk kuvvetleri ve özel departmanlar arasında talep görüyor.


 

Arabalar hem poliste hem de RF Savunma Bakanlığı birimlerinde çalışıyor. LADA Vesta'nın güvenilirliği, dinamikleri, kontrol edilebilirliği, konforlu iç mekanı başarılı hizmet için en önemli bileşenlerinden." diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..