Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Skoda KAROQ Tanıtıldı; Artık Daha Teknolojik, Daha Çekici

ŠKODA ilk kez tanıtılmasının ardından dört yıl geçen KAROQ modelini yeniledi. Çek markanın KODIAQ’ın ardından SUV atağının ikinci modeli olan KAROQ, yenilenerek iddiasını daha da artırdı. Yenilenen KAROQ modeli, Türkiye’de 2022 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulacak.



Markanın tasarım dilini evrimleştiren marka, yeni sürdürülebilir materyaller kullanıyor. KAROQ aynı zamanda yeni teknolojileri ve daha verimli motorlarıyla öne çıkıyor.



ŠKODA markasının en çok tercih edilen modellerinden biri olan KAROQ, yarım milyondan daha fazla satış adedi elde ederek markanın büyümesine önemli katkılar sağladı. ŠKODA bu başarıyı devam ettirmek adına KAROQ’un tasarımını daha modern hale getirdi, aerodinamik performansını geliştirdi ve aracı son teknoloji asistan sistemleriyle donattı.



Daha şık ve daha aerodinamik tasarım

ŠKODA’nın tasarım dili gelişmeye devam ederek KAROQ’un çok daha çekici bir SUV halini gelmesini sağladı. Yeni tasarım unsuları arasında daha geniş altıgen ön panjur, daha ince ön-arka far grubu, aerodinamik olarak optimize edilen alaşım jantlar, ön tamponda hava girişleri ve yeni arka spoyler yer alıyor. Bu sayede KAROQ daha şık görünürken, rüzgar direnç katsayısında da yüzde 9’luk bir iyileşme sağlandı. 



KAROQ Full-LED Matrix farlar ve daha geliştirilmiş asistan sistemleriyle birlikte yeni teknolojiler de sunuyor. Aracın kabininde ise daha fazla sürdürülebilir materyal ve konfor bulunuyor. Yeni opsiyonel Eco paketi, vegan ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış koltuk döşemelerine sahip. Bununla birlikte LED ambiyans ışıklandırmaları ve araç içerisindeki yeni dekoratif detaylar görselliği daha ileriye taşıyor. Yenilenen KAROQ’da artık sürücü koltuğunun yanı sıra ön yolcu koltuğu da elektrikli olarak ayarlanabiliyor. 10.25 inç’lik Sanal Kokpit ile tercih edilebilen KAROQ’da merkezi dokunmatik ekran, araç içi yolcuların otomobilde sunulan tüm sistem opsiyonlarına hükmedebilmesi sağlanıyor. Arka koltuklar normal konumdayken 521 litre bagaj hacmi sunan KAROQ, koltuklar katlandığında 1,630 litre hacme sahip oluyor.


Ülkemizde Aktif Silindir Teknolojisine sahip 1,5 TSI 150 PS motor ve DSG Otomatik Şanzıman ile sunulacak yenilenen KAROQ, geniş iç hacmi, yüksek seviyede pratikliği ve dikkat çekici tasarımıyla SUV segmentindeki en iddialı modellerden biri olmaya devam edecek. 

3 yorum:

  1. Önü Q8’i anımsattı

    YanıtlaSil
  2. Tiguan ın bir benzeri sanki, çok andırıyor

    YanıtlaSil
  3. Volkswagen, Audi, Skoda, Seat aynı grubun markaları olunca tasarım, motor ve bir çok unsur ortak olabilşyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..