Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

LADA LARGUS'a Yeni Konfor ve Güvenlik Seçeneği

Lada'nın SW modeli Largus; hem iş, hem aile, hem de gezi gibi etkinliklere uygun bir araç olarak dikkat çekiyor. Aracın yeni versiyonunda; arka görüş kamerası, Multimedya ve Multimedya Plus paketleri bulunuyor.




 Arka kamera, arka park sensörleriyle birlikte, dar kentsel alanlarda park etme konusunda işi şansa bırakmıyor.

Güncel LADA Largus, 2021'in başında satışa çıktı. Bugüne kadar, 6.000'den fazlası özel ve kurumsal müşterilere satıldı. Modernizasyon sırasında,  ön kısma daha modern bir tasarım, gelişmiş yan destekli koltuklar eklendi.


 

Ayrıca, Android Auto ve Apple Car Play destekli bir multimedya sistemi, daha ergonomik bir direksiyon, saklama kutusu olan bir orta konsol ve dayama yeri, üç kademeli ısıtmalı ön koltuklar, hız sabitleyici de aracın özelliklerinden bazıları.

 LADA Largus Van, (minivan sınıfı) 7 kez “Rusya'da Yılın Otomobili” yarışmasının galibi olarak rakiplerine meydan okuyor..


Kaynak, www.lada.ru

3 yorum:

  1. Largusmu, Dacia MCV değilmi o, yav renault'nun oyunu işte, lada'nın % bilmem kaçını aldı, dacia oldu Largus ısıt, ısıt ekşisede gider hertürlü.

    YanıtlaSil
  2. Önden symbol arkadan dacia mcv= Largus rusyada hertürlü gider, en azından 70,80bin bandında araç alınabiliyor👏👏👏

    YanıtlaSil
  3. Evet. maliyet, zaman v.s. grup markaları içinde olağan şeyler.GÜnümüzde eğer ihtiyaç ise ucuz olan ağırlıklı olarak tercih ediliyor. Diğer taraftan güncel Logan MCV artık yok.MCV ve farklı sınıflara hitap eden Jogger var..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..