Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otokar Kent Electra; Almanya, İspanya ve Romanya’dan sonra İtalya'da

Türkiye'nin lider otobüs imalatçısı Otokar, 12 metrelik elektrikli şehir içi otobüsü Kent Electra’nın Avrupa tanıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Daha temiz bir çevre, daha sessiz bir trafik ve yüksek verimlilik anlayışıyla üretilen Kent Electra’nın, Almanya, İspanya ve Romanya’nın ardından yeni durağı İtalya oldu. Kullanım profiline bağlı olarak tam şarjla



 300 kilometre üzerinde menzil sunabilen 12 metrelik tam elektrikli Kent Electra, İtalya’da 9 bölgede özel ve kamu toplu taşıma şirketleri tarafından 1 ay süresince test edildi

Ürettiği araçların teknolojisi, tasarımı, ergonomisi ile 50'yi aşkın ülkede büyük beğeni toplayan Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, ileri teknolojiye sahip modern otobüslerini Avrupa’nın dört bir yanında tanıtmaya devam ediyor. 12 metrelik elektrikli otobüsü Kent Electra'nın kısa süre önce Avrupa tanıtım çalışmalarına başlayan Otokar'ın, Almanya, İspanya ve Romanya'nın ardından yeni durağı İtalya oldu.



Şehirlerin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefleyen araç, İtalya’daki özel ve kamu toplu taşıma şirketleri tarafından, başta Milano olmak üzere 9 farklı şehir ve ilçede test edildi. Otokar Ar-Ge mühendislerinin bilgi birikimi ve küresel ölçekte kazandıkları deneyimleriyle geliştirilen Kent Electra; geniş iç hacmi, yolcular için sunduğu üst düzey konfor ile de ön plana çıkıyor. 


Alternatif yakıtlı araçlar, akıllı şehirler ve güvenli ulaşım sistemleri gibi alanlarda birçok yeniliğe imza atan Otokar’ın elektrikli otobüsü Kent Electra, sergilendiği tüm etkinliklerde dikkatleri üzerinde topluyor.  Sektörün en iddialı araçları arasında yer alan Kent Electra’nın, Münih’te başlayan İspanya, Romanya ve İtalya'da gerçekleşen tanıtım faaliyetlerine önümüzdeki günlerde Fransa ve Benelüks'te devam edilecek.


Daha temiz bir çevre, daha sessiz trafik, daha düşük işletme maliyetleri ve daha yüksek verimlilik sağlamak hedefiyle tasarlanan Kent Electra; tasarımının yanı sıra konforu, sahip olduğu teknolojiler ve güvenlik alanındaki yenilikçi çözümleriyle ön plana çıkıyor. Kent Electra, tam şarjla topografya ve kullanım profiline bağlı olarak 300 kilometre üzerinde menzil sunabiliyor. Araç, geniş iç hacmi ile yolcuları için daha iyi görüş ve konfor sunuyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..