Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Trend, Elektrikli Scooterlar, Yeni uygulamalar; En yenisi HERGELE

 Elektrikli skutır /scooterlar ilk olarak Çin'den ithal edilerek yollarımızda görülmeye başlandı. Daha sonra montajlar / seri üretimler derken kiralıklar çıktı. İnternet üzerinden bir uygulamayla ulaşabiliyor, istediğiniz yere ulaşıp bırakabiliyorsunuz. Önce Martı sonra Binbin, Çufçuf (TCDD'nin hedefi demiryolu ulaşımı ama !!!), Dost, Palm / Fenix, Hop, Etku, Tazı, Gez, Go Sharing, Tornet, Mobi, Scooby, Biri, Kedi derken bu alanda en yeni isim Hergele oldu.





 Hergele Scooters, yerli bir e-scooter imalatçısı, araç paylaşım platformlarına teknolojik altyapı sağlayan bir firma. Hergele,  ürünlerini kendi tasarımları ve tekniğiyle oluşturuyor..Kurucu ortaklardan Bugay Çağlar,  Hergele'nin 2018 yılından beri çalışılan bir proje olduğunu vurguluyor




Hergele Scooter

Hergele, benzersiz tasarımı ile her kullanıcıya uygun, özelleştirilebilir gaz-fren tepkileri ile Türkiye'de yerel olarak üretilen, şehrin engebeli yollarından ve dik yokuşlarından asla vazgeçmeyen elektrikli bir scooter.




Hergele'nin Teknik Özellikleri


Akü Kapasitesi : 36 V 10,4 Ah

Menzil : 35 km

Pil Tipi : Lityum İyon

Değiştirilebilir Pil : Var

Motor Gücü : 350W, Maksimum 650W

Maks. Net Tork : 19.6 Nm

Tırmanma : 12° ∽ 20%

Maksimum Hız : 25 Km/h

Motor : Önden Çekiş

Frenler : Elektromanyetik ve Disk Fren

Süspansiyon : Ön Çatal Amortisör





Çerçeve Malzemesi : Dökme Alüminyum

Lastikler : Petek Delinmez Katı Esnek Lastikler

IP Derecelendirmeleri : IP54

Maksimum Yük : 100 kg

Ölçüler : 1120 mm * 160 m* 530 mm


Türk Dili Kurumu (TDK) na göre Hergele; Binmeye veya yük taşımaya alıştırılmamış at veya eşek, demek. İşe yaramaz gibi anlamlarda da günlük hayatta kullanılıyor.


Özel Güverte


Bireyselliğin mikro mobilite ile buluştuğu yerde, sürüşünüzün estetiğinizin bir parçası olmasını istiyorsanız, Hergele'nin özel ahşap platformları tam size göre. Tüm güvertelerimizde, oyulmuş veya UV baskılı kaykay tarzı grafikler kullandık. Mağazadan Özel Paketi seçin, en sevdiğiniz tasarımı, baskı türünü seçin ve fikirlerinizle tasarım ekibimizle iletişime geçin. Hergele'niz tarzınızı yansıtsın!




Hergele Uygulaması

Sürüşün akıllı yolunu keşfedin. Hergele App, sürüşünüzü kontrol altında tutmanıza, istatistiklerinize göz kulak olmanıza ve uzaktayken Hergele'nizi kilitlemenize olanak tanır. Sürüş konforunuz için eko, günlük ve spor sürüş modları arasında geçiş yapın. Pilinizi biraz güçlendirmeye ihtiyacınız varsa, %20'ye kadar daha fazla pil kazanmak için Eco modunu açın.


Filo Paketi


Hergele Mobility, gelişmekte olan operatörlerin haftalar içinde kendi filolarını kurmaları için her şey dahil bir paket sunuyor. Fleet Pack, donanım ve yazılımı içerir; son kullanıcı mobil uygulaması, arka uç filo yönetim sistemi, operatör uygulaması ve IoT entegre araçları.




Kaynak; https://www.hergele.co/
https://www.youtube.com/channel/UCvWRPLHJ2yrIrnZbTBanaxw/featured

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..