Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Gezginin El Kitabı: Malatya Araç Kiralama

Huzur veren doğası ve gezginler için keşfedecek tarihi yerleriyle, Malatya'yı dolaşmak şimdi çok daha kolay. Enterprise'ın Malatya araç kiralama merkezlerine uğrayın ve maceranıza hız kesmeden başlayın. Gezinize uygun birçok araç seçeneği ile birlikte yolculukta hem konforu hem de eğlenceyi yakalamak isteyenler için Enterprise hizmetinizde.


 


Malatya'da Gezilecek Yerler

İster bir doğa aşığı olun, isterseniz zamanda yolculuk etmeyi seven bir gezgin, Malatya sahip olduğu doğası ve tarihi mekânlarıyla size keyifli bir gezi macerası vadediyor. Enterprise ile Malatya araç kiralama servisi de size bu macerada eşlik ediyor.


 


Zirvede durup uçsuz bucaksız vadilerin tadını çıkarmak isteyen gezginler için önerimiz Levent Vadisi. Vadiyi izlemeniz için bir teras mevcut. Ziyaretçilerini büyüleyen bu vadi "muhteşem" olarak tanımlanıyor. Malatya araç kiralama servisinden kiralayacağınız araçlar ile vadiye ulaşmak size rahat bir yolculuk sunuyor.

 

Eğer yüksek alanlar bana göre değil diyenlerdenseniz endişe etmeyin, Malatya'da size göre yerler de mevcut. Orduzu Pınarbaşı Mesire Alanı yeşil manzarası ve sakinleştirici gölet manzarasıyla doğaseverler için birebir. Dilerseniz sıcak havalarda ziyaret ettiğiniz bu alanda piknik düzenleyebilirsiniz. Önereceğimiz diğer doğal alanlar ise Orduzu Çınar Şelalesi, Beydağı Tabiat Parkı, Turgut Özal Tabiat Parkı ve Elemendik Göleti.


 


Doğayla iç içe alanlarının yanında Malatya birçok müzeye ev sahipliği yapıyor. Yalnızca sizlere değil aynı zamanda çocuklarınıza da hitap eden müzelerde gezmek mümkün. Oyun Evi Çocuk Oyuncak Müzesi bunun için en uygun gezilecek yerler arasında. Hem büyüklere hem küçüklere hitap eden bu müzede çocukluğunuza dair bir yolculuğa çıkacaksınız. Bunun yanında gezi görülmesi gereken müzeler arasında Fotoğraf Makinası Müzesi ve Radyo Gramofon Müzesi yer alıyor.

 

Tarihin tozlu sayfalarını açmak isteyenler için ise Malatya Atatürk Evi, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Taşhoron Kilisesi, Malatya Beşkonaklar Etnografya Müzesi gezip görülecek yerler arasında. Ancak hem doğaya hem de eski medeniyetlere ilginiz varsa o halde sizi Aslantepe Ören Yerine alalım. Burası tarihte ticari faaliyetlerin ilk kez gerçekleştiği bir yer. Tarih meraklıları ziyaretlerinde çok daha fazlasını keşfedebilirler.

 

Son olarak Şemsiye Sokağı'nı gezmeyi ve bit pazarlarından Malatya hatırası almayı. Gezginlerin durağı olan bu yerlere kolaylıkla ulaşmak için Enterprise Malatya araç kiralama merkezlerine uğramayı unutmayın.

 

Malatya’da Ne Yemeli?

 

Kiralık Enterprise aracınızla geçen uzun bir gezi gününün sonunda Malatya’da denemeniz gereken lezzetleri sizin için araştırdık. Güzel bir akşam yemeği için Malatya’nın meşhur kayısısının eşlik ettiği yemekleri önerebiliriz. Kayısılı kavurma ve tatlı düşkünleri için kaymaklı kayısı tatlısı.

 

Malatya Kömbesi ise ara öğünlerinizde tercih edebileceğiniz bir hamur işi. Yanında acılı ayranın çok iyi gideceğini belirtmek isteriz. Ancak acı size göre değilse kaymaklı kayısı tatlısı yanında önereceğimiz başka tatlılar da mevcut. Yassı Kadayıf, Çiğdemli Sütlaç ve Dut helvası denemeden geçmeyeceğiniz lezzetler içerisinde.

 

Hangi Aracı Kiralamalı?

 

Enterprise, sunduğu araç kiralama hizmetiyle gezilerinizin daha keyifli ve konforlu geçmesini sağlar. Yol şartlarını göz önünde bulundurarak benzinli, dizeli hybrid, otomatik ve manuel vites araçlardan uygun olanı seçebilir, yolculuğunuza başlayabilirsiniz. 5-8 yolcudan oluşan ekonomik, orta, suv, minibüs ve üst sınıf araç seçenekleri mevcuttur. Fiat, Hyundai, Renault, Skoda, Toyota, BMW, Mercedes, Peugeot modellerinden birini seçerek Malatya gezinize kesintisiz devam edebilirsiniz.

 

Sonsöz: Enterprise Malatya Araç Kiralama Merkezleri

 

Malatya Havalimanı ve MalatyaPark AVM’de bulunan Enterprise noktalarından size uygun araçları kiralayabilirsiniz. İhtiyacınız olan aracı bulmak ve maceraya atılmak için şimdi siz de Enterprise kiralık araçlarını deneyimleyin.


İlk yayın tarihi; 31.01.2022 18:27

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..