Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV, dikkat çekici

ŠKODA, 31 Ocak’ta tanıtımına hazırlandığı yeni ENYAQ COUPÉ iV’nin tasarımını sergileyen eskizleri paylaştı. Tamamen elektrikli ENYAQ iV’nin coupé versiyonu olan yeni araç, daha dikkat çekici bir tasarımla öne çıkacak.



ENYAQ COUPÉ iV sıra dışı aerodinamisi sayesinde SUV versiyondan daha fazla menzil sunarken eğimli tavanı, keskin arka bölümü ve gövde rengi yan etekleriyle elektrikli dünyasına farklı bir bakış açısı getirecek.

ŠKODA, ENYAQ COUPÉ iV’nin dünya prömiyerini 31 Ocak’ta Çekya’nın başkenti Prag’da gerçekleştirecek. MEB platformu üzerine yapılacak model, markanın elektrikli araç ürün yelpazesini genişletmesi için atacağı yeni adımlardan biri olacak.



Akıcı tasarımıyla öne çıkan ENYAQ COUPÉ iV, markaya özgü detayları da evrimleştirerek ileriye taşıyor. ŠKODA modellerine özgü C-şekilli arka aydınlatma grubunun ve bagaj kapağında ŠKODA yazısının yer alacağı araçta, büyük jantlar da modelin güçlü duruşunu destekliyor. Eskizlerde vurgulandığı gibi büyük ve dikkat çekici ŠKODA ön panjuru ise aracın genişliğini vurgulayarak ön farlarla uyum içerisinde sportif görünüme katkı sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..