Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli elektrikli traktörden ip uçları

ZY Elektrikli Traktör, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) nun izinden gidiyor.. Ancak, yerli elektrikli otomobilden daha önce seri imalata geçme durumu yüksek. Geri sayım sürüyor, Türkiye'nin yeni gurur kaynağı yakında merhaba diyecek. ZY Elektrikli Traktör, imal edecekleri araç için " dünyanın ilk seri üretim elektrikli traktörüyle tanışmak için siz de bizim kadar heyecanlı mısınız? " diyor sosyal medya hesaplarından...



" Vakit yaklaşıyor, heyecan artıyor. Dünyanın ilk seri üretim elektrikli traktörünün tasarımı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. "



" Dünyanın seri üretimi yapılacak ilk elektrikli traktörü için en küçük ayrıntıları bile önemsiyoruz. "










Kaynak; https://www.zyelektrikli.com/
https://twitter.com/ZYtraktor
https://www.facebook.com/zytraktor

2 yorum:

  1. Önceki tasarımlar çok basitti. Kamuflaj bile yaptıklarına göre bu sefer gerçekten güzel bir tasarım bizi bekliyor. Ne zaman tanıtılacak haber var mı acaba? En az yerli otomobil kadar önemli bir proje. Belki de Türkiye de çiftçiye can suyu olacak bir proje bu.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle yerinde bir proje ama yerli otomobil çağrısının başladığı süreç gibi sarkarak gidiyor. Ancak mutlu sona çok yakın her iki proje de. Dikkat çekici bir tasarım olmasını bekliyoruz..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..