Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Dünyayı Kurtarma Görevi, Lexus'ün..

Premium otomobil imalatçısı Lexus, merakla beklenen yeni bilimkurgu filmi Moonfall’da tamamen yeni NX ile beyazperdedeki yerini alıyor. Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley ve Michael Pena gibi ünlü isimlerin başrolde olduğu film, 4 Şubat’ta tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de vizyona girdi.



Lexus, yönetmenliğini Roland Emmerich’in yaptığı Moonfall’da bir başka heyecan verici rolün daha üstesinden geliyor.



Filmde gizemli bir güç Ay’ı yörüngesinden çıkarıyor ve Ay dünyaya doğru çarpmak üzere yaklaşıyor. Ay’ın yörüngeden çıkmasıyla dünyadaki doğal düzen de bozuluyor. Yeni Lexus NX ise dünyayı kurtarma görevinde düzeni yeniden sağlamak adına kahramanca bir rolde yer alıyor.



Lexus ve Moonfall’un tanıtım çalışmalarında NX, aksiyonu bol 30 saniyelik fragmanda da kendisini gösteriyor. NX’in cesur tasarımı ve yenilikçi teknolojileri, bu macerada kahramanlar için kusursuz bir ortaklık sağlıyor.

Bununla birlikte Lexus markası da film boyunca belirgin bir şekilde öne çıkıyor. Yeni NX, Charlie Plummer’ın canlandırdığı karar Sonny Harper ile aksiyonlu sahnelerde görülüyor. Lexus GX lüks SUV ise Halle Berry’nin karakteri Jo Fowler’ı taşımak için kullanılan hükümet aracı olarak ortaya çıkıyor. Buna ek olarak Michael Pena’nın karakteri Tom Lopez, bir Lexus bayisi olarak yer alıyor ve filmde bir sahne de onun showroom’unda geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..