Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Tümosan, Konya ve İzmir

 Türkiye'nin ilk dizel motor imalatçısı, Türk otomotivinin ve Konya'nın önde gelen ismi TÜMOSAN, pazara sunduğu traktör, forklift ve yükleyicileri; İzmir 17. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarında ziyaretçilerin karşısına çıkardı.


 


Bir çok proje ve işbirliği içinde olan TÜMOSAN geçtiğimiz yılın sonlarında Milli Savunma Bakanlığı Tersaneler Genel Müdürlüğü Gölcük Tersanesi Komutanlığı arasında stratejik iş birliği anlaşması imzalamıştı. Anlaşmaya göre TÜMOSAN, Türk donanmasının 10 yıl boyunca, 75 ile 550 beygir arasında farklı güçlerde motor ihtiyacını karşılayacak.



Bu arada, geçtiğimiz ay finansman yatırımlarını desteklemek ve kabiliyetlerini arttırmak amaçlı fabrika taşınmazlarını Halk Bankası'na ipotek ettirmişti. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na


 

(KAP) yapılan açıklama, “Şirketimiz ticari faaliyetleri ve yatırımlarında oluşabilecek finansman ihtiyacının hızlı bir şekilde karşılanması ve finansman kabiliyetinin artırılması amacıyla Konya Fabrika Taşınmazının 420.000.000 TL bedelle T. Halk Bankası A.Ş.'ne ipotek edilmesi kararlaştırılmış olup, ipotek işlemi tamamlanmıştır.” şeklindeydi.






Kaynak; https://www.tumosan.com.tr/
https://www.kap.org.tr/tr/
https://twitter.com/tumosan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..