Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni bir versiyon; Lada Niva Travel Black

 Lada'dan yeni bir siyah daha.. LADA, kara renkli trim seviyesinden oluşan yelpazesini genişletirken   satışların başladığınıı duyurdu. NIVA Travel [BLACK], Comfort paketi üzerinde  (klima, ısıtmalı ön koltuklar, soğutmalı torpido gözü..) yükseliyor.



[SİYAH] konfigürasyonda, araç ayrıca 16 inç jantlar (standart 15 inç olanlar yerine), merkezi kilitleme ve alarm kontrol panelli katlanır kontak anahtarı, gövde rengi stepne koruyucu kapak ve tavan rayları bulunuyor .




 Aynı zamanda,  jantlar ve plastik kaplamalı çamurluklar siyah.  Ayrıca,  gövde üzerinde isim plakası ve ön koltukların sırtlarında nakış şeklinde [SİYAH/BLACK] yazısı ile dikkat çekiyor.





JSC AVTOVAZ Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Olivier Mornet: “SİYAH seri, Vesta, XRAY ve NIVA Legend ailelerinin araçlarında kendini kanıtladı. Bu, Cross serisi ve dört tekerlekten çekiş modellerini temel alan,  cazip bir fiyat ve doğru seçeneklerle tamamlanan modaya uygun bir tasarım çözümüdür. 



Özel LADA otomobil serileri geliştirmeye ve müşterilerimize yeni stil ve işlevsellik kombinasyonları sunmaya devam edeceğiz.” diyor.



Diğer taraftan,  LADA, yeni  genişletilmiş yol destek programını da açıkladı  "LADA Yol Yardımı Plus" , sürücülerin çok çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan tam teşekküllü bir mobilite hizmeti olarak (LADA Roadside Assistance Plus hizmetinin uzmanları), yolda öngörülemeyen durumlarda sürücülere günün her saati hızlı ve profesyonel yardım sağlıyor.



Program çerçevesinde, kaza veya arıza durumunda araç tahliyesi, motor çalıştırma, tekerlek değişimi, yakıt teslimatı, 7/24 bilgi ve hukuki destek gibi hizmetler ile  çekici araç  ve aracın bulunduğu yere taksi hizmeti sağlanabiliyor.


Kaynak, https://www.lada.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..