Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yenilenmiş Lada Vesta 22.02.2022'de bantlardan inmeye başladı

Yeni nesil LADA Vesta, LADA Izhevsk otomobil fabrikasının montaj hattından çıktı. Üretimin başlamasıyla eş zamanlı olarak, LADA resmi olarak aracı tanıttı. Yeni neslin ilk seri üretim arabası, yeni Garfield altın emaye ile boyanmış maksimum konfigürasyonda LADA Vesta SW Cross'du.



2015 yılında modern LADA stilinin başlangıcı olan LADA Vesta, gövdenin ön ve arka kısımlarında göze çarpan değişiklikler sayesinde daha dikkat çekici  ve sportif hale geldi. Far muhafazasından uzanan ve gümüşi bir kalıpla ayrılan zarif bir kemer ön tampona entegre edilmiştir - bu teknik çözüm ilk kez seri olarak bu modelde yer alıyor.  Tamponun, X tarzı  yeni şekli sayesinde daha etkileyici  ve belirgin.





Yeni araba tam LED optiklere sahip: farlar, sis farları, arka lambalar. LED'ler, ışık çıkışının kalitesini iyileştirirken soğuk beyaz ışık, farklı hava koşullarında yüksek kontrast sağlıyor.



Yeni nesil LADA Vesta radyatör ızgarasının tasarımı, otomobilin versiyonuna göre farklılık gösteriyor. Standart versiyonlarda, görünümün dinamizmini artıran ve otomobili görsel olarak genişleten iki krom çıta ile çaprazlanmıştır. Cross versiyonlarda, sahte radyatör ızgarası, otomobilin arazi yapısına uygun geniş bir ağ desenine sahip ve LADA logosu büyük hale getirldi.



Arka tampon, iki dekoratif egzoz borusu ile vurgulanan sportif bir tasarımda. Dikey kısmındaki yeni bagaj kapağı, aracı görsel olarak uzatan ve görünümünü daha uyumlu hale getiriyor.



Yeni nesil LADA Vesta için yeni bir jant tasarlanmış. 16" ve 17" jantların tasarımı, siyah lake ve elmas kesimin zarif bir kombinasyonu.



Yeni nesil LADA Vesta geliştirilirken, segmentinde benzeri görülmemiş teknolojik çözümler ve en üst düzeyde konfor hedeflenirken güvenli park sisteminin bir parçası olan her iki tampondaki ek sensörler ve hareket halindeki kör nokta izleme sistemi aracın vazgeçilmezlerinden biri.



Otomobilin iç tasarımı, donanım seviyeleri, fiyatları ve satışa başlama zamanı, ilerleyen günlerde açıklanacak.


Kaynak; www.lada.ru

2 yorum:

  1. Neden 22.02.2022 :) Ruslar Vesta ile mi Ukrayna ya girecek acaba? Bakalım bu savaştan Lada nasıl etkilenecek. Hoş artık bu marka Fransızların sayılır.

    YanıtlaSil
  2. Etkilenmeyi zaman gösterecek. Ancak, bu savaş/kriz durumu uzun sürerse olumsuz etkilenecektir..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..