Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Peugeot Motorcycles, Brixton, Lambretta, Govecs, Horwin, UM, Malaguti ve Motron; İsotlar ile Türkiye'de

2004'ten beri Türkiye’de dünyanın lider motosiklet markalarını ağırlayan İsotlar Motor, TVS Motosikletleri distribütörlüğü ile başladığı yolculuğuna Peugeot Motorcycles, Brixton, Lambretta, Govecs, Horwin, UM, Malaguti ve Motron ile devam etmektedir.



18 yılı aşkın sektör deneyimi ile motosiklet tutkunları tarafından ilgi gören İsotlar Motor, sektör tecrübesine dayanarak ekonomik olanı sunması, kolay ulaşılabilirliği ve satış sonrası hizmeti ile rakipleri tarafından takip edilen konumuna gelmiştir.  




İsotlar Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve kurulduğu günden bu yana lider motosiklet markalarının temsilini gerçekleştiren İsotlar Motor; temsilini yürüttüğü markaların tamir, bakım ve onarım süreçlerini üstlenmektedir. Tüm bu süreçler her markada geçerli olmak üzere İsotlar Motor güvencesiyle 2 yıl garanti edilmektedir.



Hindistan’ın 3. büyük şirketi TVS Motosikletleri, 200 yıllık köklü geçmişe sahip Peugeot Motorcycles, asi ve şık duruşlu Brixton, scooter tipi motosikletlerin ilk sahiplerinden Lambretta, elektrikli araç çeşidine sahip Govecs, premium elektrikli scooterların renkli markası Horwin, klasik duruşlu UM, güçlü imajıyla Malaguti ve yenilikçi tarzıyla Motron markaları İsotlar Motor güvencesiyle Türkiye’de.



“Dünyanın lider markalarını Türkiye’de temsil edecek gücümüz var”

1965’te Adana’da kurulan İsotlar Grup bünyesinde faaliyet gösteren İsotlar Motor olarak, dünyanın lider markalarının Türkiye’de satışını gerçekleştirdiklerini ifade eden İsotlar Motor Motosiklet Operasyonları Direktörü Ali Erokan Karakoç, “Genç ve dinamik ekibimizle birlikte Türkiye’de motosiklet tutkunlarının ihtiyaçlarına uygun bir çok farklı motosiklet ve scooter alternatifi sunuyoruz. Kaliteli ve yenilikçi ürünleri %100 müşteri memnuniyeti ile sunan bir marka olarak, sahip olduğumuz tüm segmentlerimizle Türkiye’de en çok kullanılan motosiklet markası olmayı hedefliyoruz.”dedi. 



Dünyanın lider markalarını Türkiye’de temsil edecek güçte olduklarını vurgulayan Karakoç, “Sahip olduğumuz dünyaca ünlü markalar ve müşteri memnuniyeti adına yürüttüğümüz çalışmalar bir araya geldiğinde gün be gün daha fazla kişiye ulaşarak Türkiye’deki motosiklet bilincini arttıracağımızdan şüphem yok.” diyerek ekledi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..