Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni New Holland 66S; yerli, modern klasik, Faz 3B, 4x4, 12 ileri - 12 geri ve Nostalgia Edition

Türk Traktör'ün imal ettiği New Holland; T, TT, TD, TR ve 56S Serileri'ne Yeni 66S Serisi'ni ekledi. New Holland markasının en hesaplı araçlarından biri olan 56 ve 66 Serilerinin kökleri Fiat / Fiat Agri / Türk Fiat'a kadar gidiyor. Yeni seri, sınırlı sayıda üretilen Nostalgia Edition versiyonuyla gözleri üzerinde topluyor.



Ankara ve Sakarya'da Case ve New Holland  markalarıyla üretim yapan firma,1954'te kapatılan uçak fabrikasının yerinde faaliyete başladı. Ortaklar arasında Makina Kimya Endüstrisi/MKE, Türkiye Zirai Donatım Kurumu/TZDK, Ziraat Bankası, Tariş, Çukobirlik ve Minneapolis-Molines bulunuyordu. İlk traktörler; Minneapolis-Molines adını taşırken 1962 yılında FIAT/ Türk Fiat markalı traktörler imal edilmeye başlandı. 1998 yılına gelindiğinde dünya genelinde olduğu gibi FIAT / TÜRK FIAT'ın yerini New Holland aldı.





TEKNİK ÖZELLİKLER

Motor Gücü; 70  (70-66s)    - 75 hp (75-66s)
Silindir; 3
Hacim; 2.9 L
Tork; 291  - 341 Nm
Emisyon; Faz 3B
Yakıt Enj. Sistemi; Common Rail
Çekiş; 4x2 /4x4
Hız; 2wd 30 km/s  __ 4wd -40 km/s
Şanzıman; 8 ileri-8 geri __ 12 ileri- 12 geri



 

Geçmişten Gelen Tutkunun Yeni Yüzü; 66S Serisi ve özel rengiyle 300 adetlik 66s Nostalgia Edition damgalı traktör, tarıma hizmet etmek için sahiplerini bekliyor.. New Holland 56s serisinin yerini alan 66s serisi, modern teknolojileri ve klasik tasarımıyla dikkat çekiyor. 70 ve 75 beygir olmak üzere iki farklı güç üreten versiyonlarıyla satışa sunulan 66s'in ilk modelleri İzmir'deki fuarda dikkatleri üzerine çekti.


 

" Yerli üretim 3 silindirli motoruyla 66s, 8 ileri 8 geri ya da isteğe bağlı olarak 12 ileri 12 geri vites seçeneklerinin yanında tek çeker, çift çeker, kabin ve gölgelik seçeneklerini de kullanıcısına sunuyor. Common rail yakıt enjeksiyon sistemi sayesinde minimum yakıt ile maksimum performans üretebilen 66s, yolcu koltuğunu standart olarak sunarken klima seçeneğini de isteğe bağlı olarak donanım listesinde bulunduruyor.


 

Tüm bu özelliklere ek olarak 66s; dört adet hidrolik güç çıkışı, 2700/3000 kg kaldırma kapasitesi, 40 km/s maksimum ilerleme hızı seçeneği ve 540/540E kuyruk mili devri ile standart tekerlek devrine senkronize kuyruk mili gibi önemli teknik özellikleri de bünyesinde barındırıyor. "




Güçlü ve modern motor
Yerli üretim Faz 3B emisyon seviyeli motorunun sunduğu yüksek performans ve tork değerleriyle nominal 65 HP ve 75 HP güç ortaya çıkarken iki modelin tork u 291 Nm ve 341 Nm olarak belirlenmiş. Nominal 65 HP güç üreten model, 1900 d/d motor devrinde 70 beygire ulaşıyor.

KESİNTİSİZ ÇALIŞMA İMKANI SUNAN TRANSMİSYON

Ön plana çıkan transmisyon seçeneği 66s serisinde fark yaratıyor. Tüm modellerinde bulunan ve direksiyon altına yerleştirilen mekanik ileri-geri kolu seçeneği ile işlerinizi daha hızlı ve pratik yapabilirsiniz. Traktör performansını ciddi anlamda arttıran çift çeker ünitesi 66s serisinde Elektro Hidrolik olarak sunulmaktadır. 

66s serisi tek çeker modellerinde 8 ileri 8 geri, çift çeker modellerinde 12 ileri 12 transmisyon sunabilmektedir. Bununla birlikte tek çeker modelleri 30 km/h maksimum hıza, çift çeker modelleri ise 40 km/h maksimum hıza ulaşabilmektedir. Çok düşük hızlar gerektiren işleriniz için ihtiyaç duyulan sürüngen vites seçeneği de 0.04 km/h minimum hızı ile 66s serisinde isteğe bağlı olarak verilebilmektedir. Sürüngen vites ile beraber 12 ileri 12 geri olan vites seçeneği 20 ileri 20 geri olmaktadır.

SİZ BAĞLAYIN GERİSİNİ O HALLEDER

Tüm zirai işlemlerde kullanılan ekipmanların hemen hemen hepsi ile çalışma olanağı sağlayan ve tüm modellerinde standart olarak sunulan 3000 kg’lık yüksek kaldırma kapasitesi ve 4 adet hidrolik güç çıkışı 66s serisinde ön plana çıkan özelliklerinden sadece biri.




Standart Lift-0-Matic™ özelliği sayesinde de sıra sonlarında ekipmanı maksimum yüksekliğe kaldırabilir, sıra başlarında da ayarlanmış derinlik/yükseklik konumuna geri indirebilirsiniz. Böylelikle her defasında derinlik/yükseklik ayarı yapmanıza gerek kalmaz.





GENİŞ, FERAH, KONFORLU

Uzun süreli kullanımlarda sürücüyü yormayacak tüm özellikleri içerisinde barındıran 66s serisi 4 direkli kabin tasarımı, klima seçeneği ve kol dayamalı sürücü koltuğu ile rahat bir sürüş elde etmeniz artık çok kolay.



Kaynak; https://www.turktraktor.com.tr/
https://www.newholland.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..