Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC'den Procity ve Neocity ihracatı, Hawk geri mi geliyor?

Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç imalatçılarından BMC Otomotiv, son yıllarda gerçekleştirdiği AR-GE yatırımları sayesinde yeni nesil, yüksek teknolojili ve çevre dostu otobüsleriyle ihracatını artırmaya devam ediyor. 



" Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler’de çok sayıda başarılı projeye imza atan BMC, kazandığı ihalelerle birlikte dost ve kardeş ülke Azerbaycan’a 510 adet PROCITY 12 m, 20 adet PROCITY 18 m ve 35 adet NEOCITY 9 m CNG’li otobüs teslimatı gerçekleştirdi. Son yapılan kabul işlemleri ile birlikte 170 adet daha NEOCITY 9 m CNG’li otobüs teslimatı gerçekleştiren BMC’nin Bakü’de hizmet veren otobüs sayısı 735’e yükseltmiş oldu. "

BMC, ihracatıyla beraber otobüslerinin imalat aşamalarını da gösteren bir video yayınladı. Yayında, yeni toplu ulaşım araçlarının tasarım çalışmalarından görseller var. Görseller;Hawk, Avrupa'ya uzun zaman önce ihraç edilen okul otobüsleri ve yeni başka araçların habercisi mi Acaba!



" Ülkemizde ilk doğalgazlı ve tam alçak tabanlı şehir içi otobüs üretimi de gerçekleştiren ilklerin markası BMC, şehir içi otobüslerinde sunduğu yüksek konfor ve teknolojik özellikleriyle ön plana çıkarken, düşük emisyonlu çevreci motorlarıyla da büyük şehirlerin en önemli problemi olan hava kirliliğine karşı özel çözümler üretiyor. "



" Türkiye’nin Avrupa’ya ihracat yapan ilk ticari araç üreticisi olan BMC, yarım asırlık köklü geçmişinde 80’i aşkın ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla dün olduğu gibi bugün de ülkemize önemli miktarda döviz girdisi sağlamaya devam ediyor. 1


BMC NEOCITY OTOBÜSLER

" Busworld Europe’da En İyi Tasarım Ödülü’nü kazanan NEOCITY, uzun yıllardır şehir içi ulaşımında pazar lideri olan BMC’nin yeni nesil otobüs serisi olma özelliğini taşıyor. 8,5 m, 9 m ve 10 m uzunluğunda elektrikli, dizel ve CNG’li olarak üretilen NEOCITY otobüsler,şehirlerin farklı ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler sunuyor. Bağımsız ön aksı sayesinde sınıfının en düşük dönme yarıçapına sahip olan NEOCITY, şehrin en dar sokaklarında bile sağladığı yüksek manevra kabiliyeti ve yüksek yol tutuşu ile üstün sürüş konforu sağlıyor. Ayrıca yolcu taşıma kapasitesinde sınıfının lideri olan NEOCITY 8,5 m ve 9 m otobüsler 72 kişiye kadar, 10 m ise 88 kişiye kadar rahatlıkla seyahat imkânı sunuyor. "




Kaynak; www.bmc.com.tr
https://twitter.com/bmcotomotivtr
https://www.youtube.com/c/BMCOtomotivTR/featured

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..