Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Bir Rolls Royce Daha; İkinci Boat Tail Tanıtıldı

Rolls-Royce, Concorso d'Eleganza Villa d'Este'de son derece özel, gövde yapımı Boat Tail modelinin ikincisini sergiledi.İlk modeli geçen sene tanıtılan özel tasarım Boat Tail Cabrio, 20 milyon £ olarak tahmin edilen fiyatıyla tüm zamanların en pahalı Rolls-Royce modeli olmuştu.




Rolls-Royce'un lüks kolu Coachbuild tarafından üretilen üç otomobillik serinin ikincisi olan araba, işçilik, yoğun ayrıntı ve coşkulu zenginliğin olağanüstü bir karışımı. Özel yapım otomobil, markanın karoser kapasitesinin zirvesini temsil ediyor.




Bir müşteri tarafından babasına ve aile mirasına saygıyla hazırlanan otomobil, sedeften ilham alan benzersiz dış kaplama ve iç detaylara sahip.




Boat Tail, 20. yüzyılın başlarındaki yarış yatlarından ilham alan ayırt edici ana hatlarını oluşturmak için geniş, tek alüminyum levhalardan şekillendirilmiş gövde panelleriyle tamamen el yapımı.




Müşteri, Rolls-Royce Coachbuild Designers'a benzersiz renkleri ve karmaşıklıkları nedeniyle kendi özel koleksiyonundan kişisel olarak seçilen dört inci kabuğundan oluşan bir seçki sundu.

Kabuklar, Rolls-Royce tarafından şimdiye kadar yaratılmış en karmaşık kaplamalardan biri olan dış renk için ilham kaynağı oldu.


 


Boat Tail'in teknik elyaf alt eşiklerinde pembe altın dokuma bir iplik bulunuyor.

Benzersiz 'kelebek tasarımı' süitine ev sahipliği yapan arka güverte, hassas ve sofistike bir görünüm sağlamak için saten fırçalanmış bir yüzey ile pembe altın kaplama ince çizgilerle Royal Walnut ile kaplanmış.




Yukarıdan bakıldığında, parlak ön ve yan perspektiflerin aksine, buzlu motor kaputu ve dokunsal ahşap arka güvertenin uyumlu bir dengesi ve saten etkisi gözlemleniyor.

Rolls-Royce; Boat Tail, Coachbuild, Sweptail...Ve, benzersiz özel yapım



Önden bakıldığında, tek bir katı alüminyum kütükten öğütülmüş Pantheon ızgarası, pembe altından yapılmış bir Ecstasy Ruhu ile süsleniyor.




Coachbuild Tasarım Birimi Alex Innes; “Boat Tail, elle bir motorlu araba inşa ederek yeni bir keşif ve olasılık alanı sunuyor.
 

Yeni ifade, yeni ısmarlama şaheseri ROLLS-ROYCE Phantom Platino


Normal sanayileşmiş yöntemlerin yasaklayacağı şeyleri başarabilir ve zorlukları çözebiliriz. Bu iki dünyanın hikayesidir: tarihi teknikler ve köklü zanaat ile mümkün kılınan çağdaş tasarımlı modern bir motorlu araba. Gerçekten eşsiz. “Coachbuild, Lüks Bir Ev olarak çalışmalarımızı yeni bir alana taşıyor; sektörümüzün haute couture'udur. Ve bir marka olarak Rolls-Royce için hem köklerimize dönüş hem de geleneksel otomotiv üretiminde imkansızı çarpıcı bir gerçekliğe dönüştürdüğümüz çağdaş bir devrim."

17 yorum:

  1. Doblocu eniştelerle dalga geçiliyordu, şu an Rolls Royce'un eniştelere özel ürettiği bir modeli izliyoruz. Ee ne demişler? Şoför ile eniştenin işine karışılmaz...

    YanıtlaSil
  2. Aslında konsept olarak müthiş düşünce ama uygulama ve marka anlamında aşırı anlamsız kalmış mesela station wagon bir audi bmw mercedes e bu konsept uygulansa yada bir SUV için yapılsa daha güzel olurdu sanki

    YanıtlaSil
  3. Fabrika parasına araba yapmışlar.

    YanıtlaSil
  4. O parayı verdikten sonra o arabanın bana yemek yapması lazım...

    YanıtlaSil
  5. Doblo varken başka piknik aracına ihtiyaç yok

    YanıtlaSil
  6. Arka tasarımı Maybach'ın konsept aracını andırıyor genel anlamda tasarımı oldukça güzel özellikle rengi harika olmuş

    YanıtlaSil
  7. Ah be bu dünyanın adaleti nasıl bir şey 400 trilyonluk araba sipariş edebilen bir kişinin serveti ne kadardır acaba? Bu arabaya verilen para ile 7 sülalel doyar be. Araba da güzel ama ititiraf edeyim.

    YanıtlaSil
  8. Artık kimse Doblo için enişte arabası veya piknik arabası demesin 😂😂😂 Bizim Türkler geleceği görmüş yıllardır mangal ve tüp taşıyorlar

    YanıtlaSil
  9. RR Boattail tasarlayan mühendis ekibindeki azim covid19 için harcansaydı tüm dünyada bir ayda iş biterdi

    YanıtlaSil
  10. Bunu alana kadar Wraith veya Cullinan alıp geri kalan parayla da hayatını yaşa

    YanıtlaSil
  11. Dünya'nın en pahalı arabasının değeri 100 Milyon Doların üzerindedir ve bu 1955 Mercedes 300SLR'dir, hatta bazı uzmanlar Mercedes'e 300 Milyon Dolar değerinde bile değer vermiştir.

    bkz: https://www.youtube.com/watch?v=hnNO3p4dHPA

    YanıtlaSil
  12. 20 milyon paunt 410 milyon Türk lirasına eşittir buna bu parayı ben şahsen vermem enayilik olur ona o parayı vereceğime helikopter alırım

    YanıtlaSil
  13. Adamlar 20 milyon poundluk arabayı piknik sepeti olarak kullaniyo. Benim düz piknik sepetim yok.

    YanıtlaSil
  14. Aracın tasarımı berbat bence arkadan piknik malzemeleri ve şemsiye olayı da çok saçma. Madem işlevsel bir araç yapılacak daha aile tarzı olmalı. Araçda lüks ve malzeme kalitesi tabikide var ama tasarım olarak bu marka bence resmen vasat. Ona bakarsan bizim ülkede insanlar sanayide koca otobüsü lüks ev haline getiriyorlar.... ne yani arkada şemsiye ve piknik olayı çokmu zor bisey. aracın içide vasat dışıda vasat.....

    YanıtlaSil
  15. 20 milyon paund edecek araba değil,reklam yapıp markayı satıyorlar.

    YanıtlaSil
  16. Sırf dünyanın en pahalı Arabası olsun . İçine saçma sapan detaylar koyalım diye yapılmış bir araba .halbuki Rolls Royce gibi bir markanın doğasına genlerine yakışır bir şey yapsarlardı daha iyi olurdu. Sanki milyar doları olan adamları avlamanin başka yolu yoktu .

    YanıtlaSil
  17. İlkokuldayken öğretmenimiz bize hayalinizdeki icatı çizin demişti. Herkes biiiler çizdi bizim bir arkadaş da üstü açık arabaya şemsiye çizmişti ve ona çok gülmüştük bu ne saçma şey diye. Şimdi dünyanın en pahalı markasının en pahalı üstü açık arabasına şemsiye monte etmişler. İlkokul arkadaşımı arayacağım şimdi 😏

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..