Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Elektrikli Traktör Ekibi, Önder Yol Liderliğinde Çalışıyor

Bir, Önder Yol ve Ziraat Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı olan ZY Elektrikli Traktör, Dilovası'nda yer alan fabrikada farklı güçlere sahip elektrikli motora sahip traktörlerin imalarına başlamak üzere.



Türkiye'nin ilk elektrikli traktör firması, sosyal medya hesabında şöyle bir mesaj paylaşmış;

#ZY #ElektrikliTraktör olarak, tamamen yerli ve milli kaynaklarla tasarlayıp geliştirdiğimiz yüksek teknoloji ürünü elektrikli traktörlerimizi Türk çiftçileri ve Türk besicilerinin hizmetine sunabilmek adına, Dilovası fabrikamızda durmak bilmeden, var gücümüzle çalışıyoruz.






Kaynak; https://www.zyelektrikli.com/
https://twitter.com/ZYtraktor

5 yorum:

  1. Devlet yeterince destek olmuyor mu acaba? Ağır gidiyor. Geç olsun güç olmasın. Umarım Yerli elektrikli traktörü bir an önce seri üretime alırlar.

    YanıtlaSil
  2. Bir ara Tarım Bakanlığı desteğini çekti diye yorumlar, haberler vardı. Ancak daha sonra projenin aynı hızla ilerlediği yönünde açıklamalar oldu..

    YanıtlaSil
  3. Mazot fiyatlarının uçtuğu bir dönemde kesinlikle elektrikli traktör e ihtiyaç var. Güneş panelleri ile şarj için de Çiftçilere hibe verilmeli. Tarımı desteklemek için bir fırsat bu işte.

    YanıtlaSil
  4. Sadece mazot fiyatları değil elektrik te artıyor. Aslında zincirleme yakıt, su, gaz, elektrik birbirlerini ve her şeyi arttırıyor ne yazık ki!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumumda da belirttiğim gibi çiftçiye hibe verilerek güneş panelleri ile elektrik elde etmesi için yardım edilmeli. Böylece elektrik için para ödemek zorunda kalmazlar. Hatta Köylere Büyük Rüzgar tribünleri de kurulmalı.

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..