Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Milli pilot Berkay Besler, Prototype Cup Germany Şampiyonası’nı ilk sırada geçti

Milli yarış pilotu Berkay Besler, pistlerde gösterdiği başarılarla Türkiye'nin adını duyurmaya devam ediyor. 1999 doğumlu genç yarış pilotu Besler, Toksport WRT ile birlikte Almanya Nürburgring’de gerçekleşen Prototype Cup Germany Şampiyonası’nın ikinci ayağını da birincilik ile bitirdi. Başarılı genç pilot ilk prototip yarışlarının ikisinden de zaferle ayrılmıştı.



1999 doğumlu yarış pilotu Berkay Besler, gösterdiği başarılarla Türkiye’nin adını Avrupa sahnesinde duyurmaya devam ediyor. Son zamanlarda Avrupa pistlerinde adından sıkça söz ettiren Milli yarış pilotu Besler, son olarak Toksport WRT ile birlikte Prototype Cup Germany Şampiyonası’nın ikinci ayağını da birincilikle bitiren başarılı genç pilot ilk prototip yarışlarının ikisini de birincilik ile bitirmişti. Karting branşında 5 kez Türkiye, 1 kez Belçika, 1 kez dünya 3.'lüğü, 1 kez Academy Trophy Championship 3.'lüğü ve 1 kez Orta ve Orta Doğu Avrupa şampiyonluğu bulunmakta. Genç pilot Toksport WRT ile birlikte Prototype Cup Germany Şampiyonası’nın dışında Borusan Otomotiv Motorsport'la birlikte GT4 Avrupa Şampiyonası’nda da Türkiye’yi temsil ediyor.



Elde ettiği başarıyla ilgili konuşan Besler; "Prototype Cup Germany Şampiyonası’nın ikinci yarışı için Almanya Nürburgring pistindeydik. Şampiyona 4 hafta sonu ve 8 yarıştan oluşuyor, bu haftasonu yarısını tamamlamış olduk. Bu hafta sonu gerçekleşen yarışlardan bir birincilikle ayrıldık, gerçekleşecek tüm yarışlarla beraber şampiyonayı lider konumda tamamlamayı hedefliyoruz " dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..