Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni LADA Granta Drive Active Sedan

Yeni araç, LADA Sport bölümü tarafından geliştirildi, şasinin ve iç döşemenin sportif unsurlarını içeriyor ve aktif bir sürüş stilinin hayranları için hazırlanmış. LADA Granta Drive Active'22, spor ayarlarına sahip kısa mesafeli bir süspansiyon ile donatılırken bozuk yollarda yeterli düzeyde konfor ve keskin dönüşleri güvenle geçilmesini sağlıyor.  1.6 litrelik motor (90 hp, 143 Nm) 5 vitesli manuel şanzımanla eşleştirilmiş.



LADA Granta Drive Active'22 karakteristik bir sportif tasarımla beraber  aerodinamik  bir gövde kitiyle tamponlar daha etkileyici görünüyor.





 Otomobilin sportif stili, tamponlardaki kırmızı kenarlar, krom kaplı egzoz borusu ucu ve delikli jant tellerini, siyah parlaklığı ve elmas cilalamayı birleştiren 15 inçlik alaşım jantlar gibi ayrıntılarla vurgulanıyor. Özelliklerden bazıları, iç mekan, parlak kırmızı renkte kontrast oluşturan bir kaplama, koltuklarda ekler, gösterge skalasının aydınlatması, deri direksiyon simidi ve dikişli vites kolu kapağı,  anatomik  ön koltuklar..


LADA Granta Drive Active 2022 model yılı donanımı, gündüz yanan farlar, elektrikli hidrolik direksiyon, ön elektrikli camlar, ısıtmalı ve elektrikli aynalar, ses hazırlığı ve 4 hoparlör, bir araç bilgisayarı, merkezi kilitleme, ortada bir 12V priz içerir. konsol, torpido gözü ve bagaj bölmesi bölmelerinin aydınlatması, ISOFIX çocuk koltukları için sabitlemeler klima ile donatılmış Granta Drive Active versiyonları isteğe göre talep edilebiliyor.


Kaynak; https://www.lada.ru/

6 yorum:

  1. İyi günler. Savaş sebebi ile Renault, Lada daki ortaklığından çekildi deniyordu? Lada artık tamamen Rus markası olarak mı devam ediyor yoksa Fransız ortaklığı devam ediyor mu?

    YanıtlaSil
  2. Renault çekildi. tamamen Rus firması olarak devam ediyor. Ancak savaş bittikten bir süre sonra eski haline dönebilir gibi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Editör bey yanlışınız var. Düzelteyim Renault çekilmedi vikipedi de Renault-Nissan-Mitsubishi'nin Lada ile birlikte 10 markaya sahip olduğu yazıyor

      Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Renault-Nissan-Mitsubishi

      Sil
  3. https://tr.wikipedia.org/wiki/Renault-Nissan-Mitsubishi adlı site güncel değil.

    YanıtlaSil
  4. https://www.renaultgroup.com
    https://alliancernm.com/
    adlı Renault Grup ve ittifak sitelerinde güncel durumu görebilirisiniz..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..