Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni tasarımın ipuçlarıyla ŠKODA VISION 7S Konsept

ŠKODA yeni tasarım dilini göstermeye hazırlanıyor. Her zamankinden daha dinamik bir tasarım temasıyla ortaya çıkacak olan Çek marka, yeni tasarımı temsil eden VISION 7S konseptiyle ilgili ilk görselini paylaştı.



Tamamen yeni, çok yönlü bir kabin mimarisi üzerine geliştirilen VISION 7S, yedi kişilik oturma kapasitesiyle dikkat çekiyor. Sürdürü lebilir materyallerle minimalist bir kabine imza atılırken, yeni tasarım teması dijital teknolojilerin çok daha sezgisel ve kolay olarak kullanılmasını sağlıyor. 




Yeni tasarım dilinin ilk konsept aracı VISION 7S tamamen elektrikli olmanın getirdiği birçok avantajın kullanılmasını da sağlıyor. Üç koltuk sırasına sahip araçta ŠKODA’nın eşsiz imzası haline gelen Akılcı Çözümler de kendisini gösteriyor.



Yenilikçi detaylarla yüksek fonksiyonellik

Yeni VISION 7S konsept aracın kabininde, simetrik bir tasarımın yanı sıra kapılara kadar uzanan geniş ve yatay ön konsol genişlik hissini daha da artırıyor. Dokunsal kontroller pratik kullanımı destekleyecek şekilde adapte edilirken yeni tasarlanmış direksiyon da sürüşü kolaylaştırıyor. Entegre çocuk koltuğu, bir araçtaki en güvenli yer olan orta konsolda bulunuyor. Ön koltukların sırtlıkları, ikinci ve üçüncü sıradaki yolcular için multimedya cihazları için tutucularla donatıldı ve buralara entegre edilen sırt çantalarına yer verildi.


Kabinde dinlenme ve sürüş modu

VISION 7S’in geniş kabini sürüş ve dinlenme olmak üzere iki farklı modda kullanılabiliyor. Sürüş modunda, tüm kontroller ideal konumlarına ayarlanıyor ve sürüş sırasında ilgili tüm bilgileri görüntülemek için merkezi dokunmatik ekran dikey olarak hizalanıyor.


Dinlenme modu ise araç şarj olurken veya dinlenmek için durulduğunda etkinleştirilebiliyor. Bu modda direksiyon ve gösterge paneli öne doğru kayıyor. Böylece birinci ve ikinci sıra koltuklar için daha rahat bir oturma pozisyonu ayarlanabiliyor. 


ŠKODA’nın göstereceği yeni tasarım dili, markanın sağlamlık, fonksiyonellik ve özgün değerleri temel alınarak evrimleştiriliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..