Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada; Niva Travel SUV ve Granta Ticari'nin Üretimine Yeniden Başladı

 Rus otomotiv firması AVTOVAZ, LADA Niva Travel SUV ve Granta Ticari Serileri ni yeniden bantlardan indirmeye başladı. NIVA Travel; merkez diferansiyeli kilitleme özelliğiyle beraber kalıcı bir dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılırken Granta Pikap; genişletilmiş platform, 3.5-3.9 m3 hacimli bir kamyonet,  soğutma üniteli izotermal kamyonet dahil 11 seçenek içermekte.



2022 Niva Travel'de Yüksek arazi kabiliyeti, mükemmel sürüş konforu ve konforlu beş koltuklu iç mekan ile birleştirilmiştir. 2022 model SUV'nin temel donanımı hidrolik direksiyon, elektrikli ön camlar, elektrikli ve ısıtmalı dış aynalar, mekanik aktivasyon sistemli bir ERA-GLONASS sistemi, direksiyon kolonu yükseklik ayarı ve LED arka lambaları içerir. LADA NIVA Travel 2022 model yılı için ekipman listesi ayrıca çelik bir karter, araç bilgisayarı, merkezi kilitleme ve ses hazırlığı ile destekleniyor. 



Ticari LADA Granta Serisi, çift kabinli, 90 hp motorla donatılmış, arka yaylı süspansiyon ve  yarı çerçeve düzenine sahiptir. Araçların taşıma kapasitesi, modifikasyona bağlı olarak 790 ila 915 kg arasında değişmekte.


Granta'nın ticari sürümlerinin temel paketi, bir elektrikli hidrolik direksiyon, mekanik aktivasyonlu bir ERA-GLONASS sistemi, ön elektrikli camlar, bir araç bilgisayarı ve ses hazırlığı içeriyor.



JSC AVTOVAZ Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dmitry Kostromin, “LADA Granta 2022 model yılının hafif ticari versiyonları, kentsel ve kırsal alanlardaki küçük işletme sorunlarını çözmek için en uygun olan, sınıfındaki en uygun fiyatlı tekliftir” dedi. LADA ticari modelleri oldukça istikrarlı talep görmekte. 2022'nin 7 ayı boyunca, çeşitli modifikasyonlara sahip 4.000'den fazla LCV sınıfı araç satıldı.



Kaynak; www.lada.ru

2 yorum:

  1. Lada, Renault dan kalan modellerin ekmeğini yemeye devam ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renault-Nissan desteğinden yansıyanları en azından Rusya için uzun süre kullanabilir..

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..