Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Chery ARRIZO 6 PRO, Orta Ölçekli Temel Otomobillerde 1 Numara ve TIGGO 8 PRO MAX

Yakın zamanda, dünyaca ünlü bir pazar danışmanlığı ve araştırma şirketi olan JD Power, 2022 Otomotiv Performansı, Yürütme ve Yerleşimi (APEAL) Çalışmasını yayınladı. Chery markalarının geçen yıla göre ana akım otomobil pazarı sıralamasında 8 sıra yükseldiği ve ortak girişimlerden birçok markayı geride


 

bırakan ana akım otomobil pazarında 15. sıraya yükseldiği görülüyor. Özellikle, ARRIZO 6 PRO orta boy temel otomobiller için 2022 APEAL'de 1 numara olurken, TIGGO 8 PRO MAX SUV segmenti için 2022 APEAL'de 2. sırada yer alıyor.



Dünya lideri bir veri ve analiz hizmeti kuruluşu olan JD Power, endüstri kıyaslama araştırması ve veri analizinde lider yeteneklerle "bağımsızlık ve tarafsızlık" konusunda bir itibara sahip olarak  Çin Otomotiv Performansı, Yürütme ve Düzeni (APEAL) Çalışması, JD Power'ın tescilli metodolojisini araç kullanımı ve sürüşün tüm yönlerine uygulayarak araç sahiplerinin ürün çekiciliği ve memnuniyet algılarını inceler ve esas olarak 10 grupta 37 araç özelliğini içerir. Aracın dışı ve modellenmesi, kurulumu ve çalıştırılması, aracın içi, araç performansı, sürüş hissi, yakıt kullanımı vb. gibi kirterlere göre.





ARRIZO 6 PRO, Orta Ölçekli Temel Otomobillerde 1 Numara

ARRIZO 6'nın kapsamlı bir şekilde yükseltilmiş ürünü olan ARRIZO 6 PRO, Chery'nin elmas şeklindeki ön yüzü ve LED gündüz sürüş farlarının yanı sıra yan koruma krom trim ve arka lambaların muhteşem kombinasyonu ile gençlerin estetik duyularına  çarpıyor.  Otomobil, genç, sportif ve modaya uygun zarif bir stile hitap ediyor.

Yapılandırma ile ilgili olarak, ARRIZO 6 PRO, ACC (adaptif hız sabitleyici), EPB (elektronik park freni) sistemi ve ABS (kilitlenme önleyici fren sistemi); Ek olarak, CARPLAY cep telefonu eşleştirmesi gerçekleştirilebilir ve uzaktan çalıştırmayı, kablosuz şarjı ve dört kapılı elektrikli camların tek dokunuşla yukarı/aşağı işlevini destekler, bu da günlük kullanımdaki sürüş deneyimini önemli ölçüde geliştirir.


Güç performansı açısından, ARRIZO 6 PRO, kullanıcıların günlük seyahat ihtiyaçlarını karşılamak için 1.5T güçlü güç çıkışı ile donatılmıştır. 1.5T turboşarjlı motor, güç ve yakıt tüketimini dengeleyen simüle edilmiş 9 vitesli CVT şanzımanla birlikte maksimum 108 kW güç ve 210 Nm maksimum tork sunuyor.


TIGGO 8 PRO MAX Orta Ölçekli SUV'da 2. Sırada

En rekabetçi orta ölçekli SUV segmenti arasında yer alan TIGGO 8 PRO MAX, ortak girişimlerden alınan birçok araç modelini aşarak, 748 puanla otomobil endüstrisinde 2. sırada yer alıyor.

2.0 TGDI motorla donatılan TIGGO 8 PRO MAX, “Çin'in En İyi On Motoru” unvanını kazandı ve “hızlı, güçlü, mükemmel ve yakıt tasarruflu” dört özelliğini öne çıkardı. 187 kW maksimum güç ve 390 N·m maksimum tork ile motor, 0-100 km hızlanma için 7,3 saniye ve 100 km'de 7L gibi ultra düşük yakıt tüketimi ile güç ve verimlilik dengesine ulaşır.


Ayrıca, TIGGO 8 PRO MAX, 4722x1860x1705mm'lik süper geniş bir gövdeye sahiptir ve "5+2 koltuk" için geniş ve konforlu bir alan yaratır. Ayrıca 8 surround hoparlörlü SONY ses sistemi, 24,6 inçlik devasa akıllı ekranı, portatif vites pedalları ve lider akıllı sürüş destek sistemi ile kullanıcılara daha teknolojik, lüks ve kaliteli bir eğlence sunuyor.


2022 JD Power APEAL Çalışması'ndaki iki ana ARRIZO ve TIGGO modeli serisinin olağanüstü başarıları, Chery'nin kalite ve teknolojinin sürekli olarak araştırılmasının yanı sıra ürün kalitesinin sıkı kontrolüne ve bağımsız inovasyoa bağlanıyor. Ürünlerinin kalitesinin denizaşırı pazarlarda çok sayıda tüketicinin desteğini kazanmasının yanı sıra Chery'nin 19 yıl üst üste binek araç ihracatında 1 numara olarak kalmasının ana nedeni olarak görülüyor.



Kaynak; https://www-cheryinternational-com
https://www.facebook.com/CheryTurkeyOfficial/
https://www.jdpower.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..