Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yalın ve cesur tasarım diliyle Yeni Opel Astra

Almanya’da üretimi başlayan Astra’nın altıncı nesli eylül ayında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor. Sunduğu ileri teknolojilere ek olarak sahip olduğu yalın ve cesur tasarım diliyle yeni nesil Opel Astra, şimdiden büyük heyecan uyandırıyor.



Yeni Opel Astra üretimine başlanmasıyla ilgili açıklama yapan Opel CEO’su Florian Huettl, “Yeni Astra, en küçük ayrıntısına kadar tutku ve özveriyle geliştirildi. Rüsselsheim’daki merkezimizde tasarlanan, geliştirilen ve üretilen bu yeni ürün, bize ek bir ivme kazandıracak” sözleriyle açıklamasını tamamladı.




Oyunun kurallarını yeniden yazıyor


Yeni Opel Astra, marka için yeni bir tasarım felsefesinin başlangıcını temsil ediyor. Yeni Astra yalın, keskin yüzeyler, gereksiz unsurlardan arındırılmış çizgiler ve yeni marka yüzü Opel Vizör ile daha önce hiç olmadığı kadar dinamik bir tasarıma sahip. 



Yeni model bunun yanında kompakt sınıfa getirdiği yeni teknolojilerle oyunun kurallarını yeniden belirliyor. Kullanıcıların sadece üst segment araçlardan tanıdığı yeniliklerin en dikkat çekeni ise; uyarlanabilir, parlamayan Intelli-Lux LED® Pixel Far teknolojisi. Far teknolojisi doğrudan Opel'in amiral gemileri Insignia ile Grandland’dan geliyor; 168 LED hücresiyle kompakt ve orta sınıfta rakiplerinden oldukça ileride bir aydınlatma gücü sunuyor.



Yeni nesil Astra'nın iç mekânında da adeta zamanda bir sıçrama yaşanıyor. Tamamen dijital Pure Panel sayesinde analog göstergeler tarihe karışıyor. Kullanıcı dostu ve modern grafiklere sahip yeni arayüz (HMI), otomobil tutkunlarına sade ve daha sezgisel bir deneyim sunuyor. Sistem, geniş bir dokunmatik ekran üzerinden kullanılırken, klima kontrolü gibi önemli ayarlar, fiziki düğmeler ile doğrudan seçilebiliyor. Yeni kompakt modelin olağanüstü oturma ergonomisi de Opel’e özgü detaylardan biri. Şirket içinde geliştirilen AGR sertifikalı ön koltuklar özellikle uzun yolculuklarda rakipsiz konfor ve ergonomi sunuyor. 


4 yorum:

  1. Araba inanılmaz güzel duruyor, göz yoran 308'den daha başarılı bana göre, iç mekan da aynı şekilde.

    YanıtlaSil
  2. Bu araba tanıtılalı aylar aylar oldu, belki de yıl oldu daha yeni mi geliyor. Vay be

    YanıtlaSil
  3. C segmentte sedan Corolla, Civic dışında hepsi fake sedan. Sedana raç alınacaksa d sınıf olmalı.

    YanıtlaSil
  4. Astra J sonra bu kasayıda beğendim

    Golf felan hikaye Astra J cosmo vardi bende o paraya o sağlamlık güvenlik ve donanım bedava idi , ne kadar para o kadar köfte Golf veriyorsun dünya kadar para döşemesi güzel olsun bırakta

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..