Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Chery; Otomobil Kalite Çalışmasında, ilk 10'da

1 Eylül'de dünyaca ünlü pazar danışmanlığı ve araştırma şirketi olan J.D. Power, 2022 Çin İlk Kalite Çalışmasını (IQS) yayınladı. Araştırmaya göre Chery, GAC Honda, FAW Toyota, Buick ve SAIC Volkswagen gibi ana markalar arasında 9. sırada yer aldı. Chery ARRIZO 6 PRO, TIGGO 8 PRO MAX ve diğer birçok araç modeli, çeşitli pazar segmentlerinde birinci ve ikinci sırada yer aldı. 



İlk Kalite Çalışması (IQS) esas olarak 2-6 aylık araç sahipleri tarafından 100 araç başına sorun sayısı (PP100) ile ölçüldü ve sonuçlar daha düşük puan, daha az sorun ve daha yüksek kaliteyi yansıttı.
2022 Çin İlk Kalite Çalışması (IQS), Haziran 2021 ile Mart 2022 arasında otomobil satın alan 34.914 otomobil sahibinden elde edilen ve 56 markadan toplam 247 modeli kapsayan gerçek geri bildirimlere dayanmaktadır.



Bu yılki İlk Kalite Çalışmasına (IQS) göre, Chery markaları ana akım markalar arasındaki sıralamalarını geçen yıla göre iki sıra yükseltiyor; Chery'nin ARRIZO 6 PRO'su birçok rakibi geride bırakarak orta ölçekli SUV segmentinde 1 numara; TIGGO 8 PRO MAX, otomobil endüstrisinin en rekabetçi orta boy SUV segmentinde 2. sırada yer alırken, TIGGO 4 PRO mini SUV segmentinde üçüncü sırada yer alıyor.

Hangi Aracı Kiralamalısınız? Bunlara Dikkat!




http://www.cherytr.com/
J.D. Power
 https://www-cheryinternational-com

2 yorum:

  1. çoğu fabrika Çin pazarına özel üretim yapıyor ve fiyat rekabeti için kalitesiz araç yapıyor. bu kıyaslamadan marka bazında sonuç çıkarmak pek uygun değil

    YanıtlaSil
  2. çin araçlarının genel kalitesi gitgide yükseliyor, fiyat rekabeti hususunu Türkiye koşullarıyla mukayese etmemek lazım. ülkemizde alt sınıf otomobil bedeli ile çinde hindistanda lüx otomobiller alınabiliyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..