Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

GT4 Avrupa Serisi, Hockenheim ve Borusan Otomotiv Motorsport Takımı

GT4 Avrupa Serisi'nde ülkemizi temsil eden ilk ve tek Türk takımı olan Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), toplam 6 ayaktan oluşan serinin 5. ayak yarışları için bu hafta sonu Almanya'nın Hockenheim pistinde podyum hedefiyle start alacak.


 


Geçtiğimiz yıllarda Formula 1 Almanya Grand Prix’sine de ev sahipliği yapan Hockenheim Pisti'nde düzenlenecek GT4 Avrupa Serisi 5. ayak yarışlarında, 9 farklı ülkeden 25 farklı takım ter dökecek. Borusan Otomotiv Motorsport adına Yağız Gedik ile Jason Tahincioğlu 11 kapı numaralı ve Berkay Besler ile Will Burns ise 12 kapı numaralı BMW M4 GT4 otomobillerle Türk bayrağını dalgalandırmak ve İstiklal Marşı’nı podyum seremonisinde çaldırmak için ter dökecekler. 


Yaklaşık 4.5 km uzunluğa sahip Hockenheim Pisti'nde sıralama turları 3 Eylül Cumartesi günü TSİ 12:55'te, ilk yarış ise aynı gün TSİ 17:55'te başlayacak. 4 Eylül Pazar günü yapılacak ikinci yarış ise TSİ 13:10'da düzenlenecek. 


 


Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan Borusan Otomotiv Motorsport’un diğer sponsorları Shell, Borusan Lojistik, Borçelik, Borusan Oto, Gedik Piliç, Supsan ve Glasurit’tir. https://www.youtube.com/user/gt1world  ,  bağlantısından yarışları canlı izleyebilirsiniz..





Kaynak; www.borusanotomotivmotorsport.com
www.bomakademi.com
www.bometeam.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..