Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

4. Ayak, TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde koşuldu

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) tarafından ICRYPEX ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen AVIS 2022 Türkiye Pist Şampiyonası dördüncü ayak ikinci yarışları 22-23 EKim 2022 tarihlerinde .gerçekleştirildi.



Super Grupta her iki yarış da Liqui Moly H2K Racing Team’den Andrea Furci’nin birinciliği ile sonuçlanırken, her iki yarışın ikincisi de Ülkü Motorsport’tan Ümit Ülkü oldu. İlk yarışta ferdi yarışan Ramazan Kaya, ikinci yarışta ise Ülkü Motorsport’tan Fatih Göçer üçüncülükleri elde eden isimler oldular. Ancak yarış sonrası super grupta yarışan bazı otomobillerde yapılan inceleme sonucu, sonuçlar resmiyet kazanmadı ve temyiz kurulu kararının ardından kesinleşmesine karar verildi. 



Maxi gruptaki mücadele sonunda Bitci Racing pilotları her iki yarışta da podyumu domine etti. Turgut Konukoğlu ilk yarışı birinci ikinci yarışı üçüncü olarak tamamlarken, 16 yaşındaki karting kökenli genç sporcu Zekai Özen ilk yarışı ikinci ve ikinci yarışı birinci olarak bitirdi. Maxi grup ikinci yarışta Barkın Pınar ikinci ve pistlerin tek kadın pilotu Seda Kaçan ilk yarışın üçüncüsü olarak podyumu oluşturdular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..