Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Almanya'dan yeni bir Türk Zaferi; yakında

Nürburgring Dayanıklılık Şampiyonası’nda sezonun 7. yarışı tamamlandı, Emir Aşarı şampiyonluğa bir yarış uzakta...Tezmaksan’ın ana sponsorluğunda üç yıldır mücadele ettiği Nürburgring Dayanıklılık Şampiyonası’nda başarısını sürdüren Emir Aşarı, takımı Max Kruse Racing ile sezonun 7. yarışını ilk sırada tamamlandı.



4 saatlik mücadele sonrası klasman liderliğini devam ettiren Aşarı, 5 Kasım’da gerçekleştirilecek sezonun son yarışı öncesi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.




Motor sporlarının büyük çekişmeye sahne olan yarışları arasında yer alan Nürburgring Dayanıklılık Şampiyonası’nda sezonun 7. yarışı geride kaldı. Türkiye talaşlı imalat sanayisinin öncü markası Tezmaksan’ın desteğiyle yarışan Emir Aşarı, dört saat süren mücadelenin ardından damalı bayrağı gören ilk isim oldu. VW Golf TCR model aracıyla Max Kruse Racing takımından arkadaşları Andrew Engelmann ve Frédéric Yerly ile aynı aracı paylaşan Aşarı, bu sonucun ardından sezonun son yarışı öncesi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.


Sezonun son yarışı 5 Kasım’da


SP3T klasmanındaki 7. yarışın ardından açıklamalarda bulunan Emir Aşarı, “Her zamanki gibi efsane bir yarışı geride bıraktık. Yarıştan önce cuma günkü sıralama turlarını yağmur altında gerçekleştirmiştik. Dört saatlik mücadele ise tam istediğimiz gibi giderken yarışın ortalarında güç kaybı yaşadık ve liderlik de kardeş aracımıza geçti. 



Pitte aracımızın ECU’suna yapılan müdahalenin ardından ise tempomuzu geri kazandık ve code 60’ın ardından liderliği tekrar ele geçirdik. Şimdi de sezonun şampiyonunu belirleyecek son bir yarış kaldı önümüzde. O yarışa klasman lideri olarak başlayacağız ve bu da bize şampiyonluk için ayrı bir motivasyon fırsatı verecek. Bu noktaya gelmemizde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Tezmaksan ve Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tek hedefimiz 5 Kasım’daki yarışı da kazanıp sezonu şampiyonlukla noktalamak” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..