Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC Otomotiv, Elektrikli Neocity ile ödül kazandı

 Yerli firmalarımızdan BMC Otomotiv, en son katıldığı etkinliklerden biri olan TRANSEXPO 2022 Fuarı'nda iki ödül kazandı. İzmirli firma, 12-14 Ekim 2022 tarihleri arasında Polonya’nın Kielce şehrinde gerçekleştirilen 16. Uluslararası Toplu Taşıma Fuarı TRANSEXPO 2022’de NEOCITY 10 Metrelik Elektrikli Otobüs ile “En İyi Otobüs” kategorisinde üçüncü “En İyi Stant Tasarımı” kategorisinde ise birinci oldu.



Kuruluşundan bu yana dünyanın farklı ülkelerine kamyon, otobüs, midibüs ve savunma araçları ihraç eden BMC'nin toplu ulaşım araçlarının en yeni modelleri son dönemde İtalya, Azerbaycan, Romanya ve Sırbistan da sıkça görülüyor.

BMC, özellikle 8,5, 9, 10, 10.6,  12, 14 ve 18 metre uzunluğunda dizel, doğalgaz ve elektrikli motora sahip araçların imalatını gerçekleştiriyor.



Diğer taraftan, daha önce 8.5 metrellik elektrikli Neocity'yi fuarlarda görmüştük. 10 metrelik ödüllü yeni araçla beraber Neocity EV serisi (bildiğimiz kadarıyla) 2 versiyondan oluşuyor.

BMC Otomotiv (bazı internet sayfalarında Bornova Motor Company yazıyor!), bu fuarda; Procity 18M CNG, Neocity 9M CNG ve Neocity 10M EV ile yer aldı.  18-21 Ekim 2022 tarihlerinde de İspanya'da ki  FIAA 2022 Fuarına Procity 12M CNG ve Neocity 8.5M EV ile katılmıştı.





Kaynak; https://www.facebook.com/bmcotomotiv
https://www.instagram.com/bmcotomotiv/
https://twitter.com/bmcotomotivtr
https://www.bmc.com.tr/
https://www.targikielce.pl/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..