Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otomobil devi Chery'den "Yaoguang 2025" geleceğin teknoloji stratejisi

Chery Automobile, Eylül ayının son günlerinde Wuhu, Anhui'de "Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü" etkinliğinini gerçekleştirdi. Etkinlik alanında çok sayıda gelişmiş teknolojik ve yeni konsept modellerle güncel otomobiller sergilendi.  Ziyaretçilerin,   Chery'nin en son teknolojileri ve gelecekteki otomobillerin gelişim yönü hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amaçlı olarak "Yaoguang 2025" stratejisi resmi olarak tanıtıldı..


 


"Yaoguang 2025" stratejisi, Mars Mimarisi, Kunpeng Gücü, Aslan Teknolojisi ve Galaksi Ekolojisinin dört temel alanını kapsıyor. Buna dayanarak Chery Automobile, platform mimarisi,  elektrik, akıllı sürüş, Zhiyun platformu ve ekolojik ortaklar dahil 13 temel teknoloji oluşturacak ve Chery Automobile'ın ürün gücünü daha da güçlü hale getirmek için yepyeni bir teknolojik yenilik endüstrisi zinciri oluşturacak.



Chery Automobile'ın başarıları, herhangi bir solo otomobil şirketi veya birey tarafından değil, tüm sektördeki otomobil imalatçılarının ortak çabalarıyla ortaya çıkıyor. Chery ,  teknolojilerin birikimiyle tüketicilere küresel ihtiyaçlara daha uygun araçlar imal ederek, yollara çıkarmayı hedefliyor.



Bu etkinlikte, Chery'nin A3, Fengyun ve diğer klasik modellerinin yanı sıra aynı sahnede Tiggo 7 PLUS yeni enerji ve Starway M38T'nin yanı sıra bir GENE (gen) konsept otomobil gelecekte daha iyi bir yaşamı göstermek için ziyaretçilerin karşısına çıktı.




 Chery 5 yıl içinde, Ar-Ge'ye 100 milyar + yatırım yapmayı, 20.000'den fazla Ar-Ge yeteneği
yeni teknolojileri desteklemek için laboratuvarlar kurmayı planlıyor. Buna ek olarak Chery, Yaoguang 2025 planının gerçekleştirilmesini tam olarak desteklemek için küresel entegre yönetime sahip Wuhu, Şanghay, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa ve Orta Asya'da aynı anda altı Ar-Ge merkezi kuracak.





Kaynak; https://www.chery.cn/
http://www.cherytr.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..