Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Togg için uygun finans desteğine hazır olduğunu açıklayan ilk finans kuruluşu Vakıf oldu

Yerli elektrikli otomobil Togg'ta sıra ödeme konusuna geliyor... Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde yüz Türkiye’ye ait olan yerli otomobil Togg’u satın almak isteyenler için uygun maliyetli finansman desteği için hazırlıklara başlayan ilk kuruluş Vakıf Katılım oldu.


29 Ekim 2022’de Gemlik’teki kampüste Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle banttan inen Togg’un her Türk gibi kendilerini de çok heyecanlandırdığını belirten Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik “Vakıf Katılım olarak başından beri bu önemli milli projeyi heyecanla izliyorduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da seri üretime geçiş için düzenlenen törende işaret ettiği üzere Togg’a vatandaşlarımızın rahat ulaşması için uygun maliyetli finansman desteği sunacağımızı büyük bir mutlulukla belirtiyorum. 2023 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkacak olan bu akıllı cihazın satış fiyatının ve satış tarihinin netleşmesiyle birlikte biz de uygun finansal koşullarda taşıt finansmanı paketlerimizi açıklayacağız. Vakıf Katılım olarak vatandaşlarımızın Togg’a en uygun finansal koşullarda sahip olabilmeleri için biz de elimizi taşın altına koyacağız” dedi.


Kalkınmanın ancak birlik, beraberlik, dayanışma ruhu ve paylaşmakla mümkün olabileceğini dile getiren Osman Çelik, Togg’da olduğu gibi milli projeleri desteklemeye güçlü bir şekilde devam edeceklerini söyledi. 

5 yorum:

  1. Umarım uygun satın alma fırsatları sunarlar. Ben sedan modeli merak ediyorum. Menzili de keşke 800 km filan yapabilseler.

    YanıtlaSil
  2. Keşke önce B Suv ve B Sedan yapsalardı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam C suv en çok satan sınıfmış. Bu yüzden yapıldı. İlk etapta pahalı bir sınfta model üreterek yapılan masrafı çıkarmak istiyorlar anladığım kadarıyla. B Suv ve B sedan ı umarım Türkiye de bir stüdyo Türk tasarımcılar ile tasarlar. Ve yerlilik oranı da umarım yüzde 60 ların üstüne çıkar. Böylece bu yerlilik taştışmaları da bir nebze olsun biter. B sedan olarak volkswagen virtus a benzer bir elektrikli araç yapsalar ve ucuz olsa çok satardı.

      Sil
    2. B sınıfını özellikle daha çok vatandaşın satın alabilmesi adına öncelikli olmasını düşünmüştüm.

      Sil
    3. Doğrudur ben de dahil ucuz bir b sedan olsaydı almamız daha mümkün olurdu. Ama olmadı. Yapacak bir şey yok bekleyeceğiz. Her şeyde hayır vardır. Belki de B sedan dediğim gibi Türk tasarımcılarca tasarlanır daha ucuz olur ve yerlilik oranı daha yüksek olur. Menzili de belki de 800 km olur. O zaman tadından yenmez işte. :)

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..