Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni BMW X7; Yeni Lüks SAV

 Performanslı sürüşten taviz vermeyen verimli 3 litre hacminde mild hybrid-dizel motoru, Iconic Glow aydınlatmalı Böbrek Izgaraları ve 7 kişilik oturma düzeni ile fark yaratan BMW’nin en geniş modeli Yeni BMW X7 xDrive40d için aralık ayında ön rezervasyon toplanmaya başlanıyor. 


 


Yeni BMW X7, markanın lüks segmentteki yeni tasarım dilini SAV sınıfına da yansıtan detaylarıyla öne çıkıyor. Aydınlatmalı böbrek ızgaraları ve çift parçalı far tasarımı, otomobilin ön kısmının tasarımını domine ediyor. 22 inç boyutundaki jant alternatiflerinin kattığı heybetli duruşa ek olarak, sunulan 6 metalik renk seçeneği, modele dinamik bir görünüm de kazandırıyor. Arka kısımda ise inceltilmiş üç boyutlu tasarıma sahip aydınlatmalar ve stopların içine uzanan şeffaf cam krom çıta, tasarım detayları arasında öne çıkıyor.


 



Heybetli Duruşunu Dinamizmle Destekliyor


Entegre hava perdeleri, bölünmüş tasarıma sahip ön farlar ve Iconic Glow aydınlatmalı böbrek ızgaraları Yeni BMW X7'nin ön tasarımında dikkat çeken dizayn unsurları arasında yer alıyor. Ferah iç mekanı destekleyen geniş cam yüzeyleri ile ön kapılara göre daha uzun bir arka kapıya sahip olan otomobil, üçüncü sıradaki yolcular için de konforlu binme ve inmeye imkan sağlıyor. 


 


Yeni BMW X7'nin arka kısmında yer alan L formunda inceltilmiş, üç boyutlu görünüme sahip aydınlatma grubu, yatay hatlar ve cam yüzeyli krom çıtayı bünyesinde barındırarak otomobile sofistike bir görünüm katıyor. 


 


Tüm bu tasarım detaylarına paralel Yeni BMW X7, 5181 mm uzunluk, 2000 mm genişlik ve 1835 mm yüksekliğiyle heybetli görünümünü destekliyor. Ayrıca 3105 mm uzunluğundaki aks mesafesi otomobilin koltuklarının 6 ve 7 kişilik konfigüre edilebilmesine olanak tanıyor.


Modern Teknolojilere Sahip İnovatif Kokpit Tasarımı 


Yeni BMW X7 zamanın ötesinde tasarım anlayışıyla dizayn edilmiş kabinini güncel teknolojilerle harmanlayarak BMW tutkunlarına sunuyor. Kabinin odak noktası konumunda yer alan Curved Screen; 12.3 inç boyutundaki gösterge ekranı ve 14.9 inçlik dokunmatik kontrol ekranı ile kokpiti domine ederken, geleneksel düğme kalabalığını da ortadan kaldırıyor. Kapı içlerinde ve ön konsolda yer alan kristal yüzeye sahip ambiyans aydınlatması, aracın içini özellikle gece sürüşlerinde farklı bir ortama dönüştürürken; ön yolcu tarafında yer alan bar, ambiyans aydınlatmanın haricinde sürücünün kapı kilitlerini açması ile devreye giren karşılama senaryolarını bünyesinde barındırıyor.


Sofistike tasarıma sahip kontrol paneli; cam yüzeye sahip CraftedClarity yeni tip vites seçici, iDrive kumandası, start/stop butonu ile lüks SAV sınıfında ergonomik orta konsol tasarımıyla öne çıkıyor. Arka bölümdeki yolcular ise BMW Individual "Merino" deri döşemesinin süslediği detaylarla geniş alanın konforunu sonuna kadar yaşıyor.


Yeni BMW X7, 8. nesil en gelişmiş BMW İşletim Sistemi'ne sahip. Böylelikle sezgisel ve sesli komutlar, ergonomik kontroller ile Personal Assistant otomobilin sürüş konforunu daha da ileriye taşıyor. Sürüş Asistanı Professional, Adaptif Çift-Akslı Havalı Süspansiyon, özellikle virajlarda ve engebeli yollarda gövde sarsıntısını minimuma indiren Executive Drive Pro ile her bir koltuk için stüdyo kalitesinde ses sunulmasını sağlayan Bowers & Wilkins Diamond Surround ses sistemi otomobilin öne çıkan standart donanımları arasında yer alıyor. Ayrıca, İntegral Aktif Direksiyon donanımı sayesinde Yeni BMW X7'nin manevralar sırasında çevikliği, yüksek hızlarda otomobilin daha da konforlu olmasını sağlıyor.


Türkiye'de 3 litre hacminde mild hybrid-dizel motor ve M Excellence tasarım seçeneğiyle satışa sunulan Yeni BMW X7 xDrive40d, 340 beygir gücüyle üst düzey konfor ve performansı bir arada sunuyor. 

2 yorum:

  1. Arabayı hediye etselerdi bandrolünü ödeyemeyiz 80 bin vardır

    YanıtlaSil
  2. Nissan X-Trail almak isterdim. Japon tercih ederim her zaman motosiklet olsun araba olsun sorunsuz sistemler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..