Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Renault Austral ve 2023 Avrupa’nın Satın Alınabilecek En İyi Otomobili Ödülü

Austral, Google Otomotiv Hizmetleri ile bağlantılı OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ile SMARTBEST ödülünü kazandıktan sonra 2023 AUTOBEST yarışmasında bir zafer daha elde etti.AUTOBEST’in 31 Avrupa ülkesinden 31 gazeteciden oluşan jürisi, Austral'i "2023 Avrupa'nın Satın Alınacak En İyi Otomobili" ödülüne layık gördü.



 Jüri, birkaç hafta önce 6 finalist arasına giren Renault Austral modelini Avrupalı tüketicilerin satın alma kriterlerini en iyi karşılayan otomobil seçti.


Renault Austral, "2023 Avrupa'nın Satın Alınacak En İyi Otomobili" ödülü dışında Kasım ayında SMARTBEST 2023 ödülünü de kazanmıştı. Bu ödül, Google Otomotiv Hizmetleri ile bağlantılı OpenR Link bilgi-eğlence sisteminin işlevselliğini ortaya koyuyor ve Austral'i Avrupa'nın en gelişmiş bağlanabilirlik seviyesi sunan otomobili yapıyor.


TEKNOLOJİK, VERİMLİ VE BAĞLANTILI SUV

Austral, Renault'nun C segmentinde gücünü ortaya koyma stratejisini somutlaştırıyor ve C-SUV segmentinin merkezinde yer alıyor. 



Austral, 32 sürüş destek sistemi, Renault'nun gelişmiş 4CONTROL sistemi, Google'ın en iyi hizmet ve uygulamalarını sunan OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve verimli 200 hp E-TECH tam hibrit motoru ile sürüş keyfinden ödün vermeden herkes için en iyi teknolojiyi sunuyor.


Türkiye’de 2023 yılının ilk yarısında satışa sunulacak olan Renault Austral, özgün bir araç arayan kullanıcılara hitap ediyor.

6 yorum:

  1. Euroncap çarpışma testlerinden 2022 Austral 5 yıldız aldı. Milyonluk 2022 BMW 4 serisi ise 4 yıldız aldı. Austral'ın hakkı. Tebrikler

    YanıtlaSil
  2. Kim seçmiş bizde bilelim (: binlerce daha iyi özelliklere sahip araçlar var Hyundai mesela çok daha geniş donanımlara sahip ve üstelik hybrid seçenekleri mevcut

    YanıtlaSil
  3. Gelsinde uzaktan bakarız. Uzaya gideceğiz diye övünen ülkede 4 tekerlekli araba almak artık lüks oldu.

    YanıtlaSil
  4. Qashqai e-power dururken bunu mu seçmişler

    YanıtlaSil
  5. Renoya teknolojisi düşük tarzı yorumlar yapılmış ama laguna 2de olan donanımlara bir bakın. Motor desen m282 kodlu Mercedes motoru 4-5 yıldır piyasada. Adamlar yarışların gediklisi. 77 yılından bu yana formula 1 içindeler.Alpine'den bahsetmiyorum bile. Ama yorumlara bakarsan taliantta cam otomatik değil looo yazan tipler araba yorumluyor komik

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..