Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Elektrikli Traktör ZY, Tez Konusu Oldu!

Türkiye'nin ilk ve tek elektrikli traktörünü Anadolu ve Trakya'nın  bereketli topraklarıyla bir an önce buluşturmak için çalışmalarına  hız kesmeden devam eden ZY Elektrikli Traktör, aynı zamanda farklı sektör ve coğrafyalardan ziyaretçi akınına uğruyor.



Gelen firma,  kurum ve yetkilileri, Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yol’dan elektrik enerjisi depolama ve elektrikli araç teknolojileri hakkında bilgi alırken araçları ve fabrikayı da inceliyorlar.



Kasım ayı içerisinde Kanada’nın Ontario eyaletinin Kingston şehrinde bulunan Queen’s University Smith School of Business’tan  gelen misafirler, ZY Elektrikli Traktör tarafından ağırlandı.



Tez konusu olarak ZY Elektrikli'yi ve elektrikli traktörleri seçen Salim Jamal, Robert Petruk, Erik Koskela, Ryan Vanderputten, Evan Bahr, Morgan Craig-Broadwith ve Stephanie Cangelosi'nin MBA programı kapsamındaki tezlerinin başlığı ise “ZY Elektrikli Traktör’ün Uluslararası Pazarlara Açılması” .

Kanadalı misafirlerle, Made in Türkiye imzalı elektrikli traktörler ve dünyanın farklı bölgelerindeki muhtemel pazarlar değerlendirilirken karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.







Kaynak; https://twitter.com/ZYtraktor
https://www.zyelektrikli.com/

2 yorum:

  1. Bu proje neden bu kadar aksadı acaba? Halbuki çok önemli bir gelişme olacaktı? Dünya da bu tarz elektrikli traktörler çok yok.

    YanıtlaSil
  2. Maliyet , döviz veya bilmediğimiz başka konular olabilir..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..