Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada Niva Legend Black / Urban

Modelin Urban ve [BLACK] adlı iki özel versiyonu, üst düzey donanım nedeniyle popülerlik kazanan LADA NIVA Legend model yelpazesine geri dönüyor. Urban versiyonundaki LADA NIVA Legend, gövde siluetine entegre edilmiş ve rengine boyanmış tamponlarla fark ediliyor.



Araba, çoğunlukla kentsel alanlarda hareket edenler için hazırlandı. LADA NIVA Urban; klima, alaşım jantlar, elektrikli camlar, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli tahrik ve ısıtmalı dış aynalar ile donatılmıştır. Aynı zamanda, LADA NIVA'yı bir efsane yapan özellikler korunur: yerden yüksek yükseklik, sürekli dört tekerlekten çekiş, redüktör ve merkez diferansiyel kilidi. LADA NIVA Legend'in Kentsel konfigürasyondaki maliyeti 869.500 Ruble.



[SİYAH] versiyondaki LADA NIVA Legend, siyah alaşım jantlar ve siyah iç kaplama ile geliyor. Araba, Kentsel konfigürasyon temelinde oluşturuldu ve benzer seçenekler içeriyor. Modelin özel versiyonu ayrıca gövde üzerindeki [SİYAH] amblem ve ön koltukların döşemesindeki işlemeli logoya sahip. Bu versiyonda bir SUV'nin maliyeti 878.500 Ruble.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..