Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Aprilia; performans, güvenlik ve teknoloji içeren modelleriyle İstanbul'da

İtalyan motosiklet devi Aprilia, 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek Motobike İstanbul’da, performans ve güvenliğin bir arada olduğu tüm modelleriyle motosiklet tutkunları ile buluşacak. Pistlerde geliştirdiği teknolojileri cadde motosikletlerine aktaran Aprilia, beğenilen tüm teknolojik unsurlarını ünlü Tuareg modeli ile trail ve off-road’a taşıyor. 



Tutkunlarının yakından görme şansı elde edecekleri Tuareg’e ek, SR GT, RSV4 Factory, Tuono V4 ve Tuono V4 Factory gibi modelleriyle Aprilia Motobike İstabul’un en iddialı standında konuklarını ağırlayacak.



Motosiklet dünyasının en rekabetçi markalarından Aprilia, sektörün en önemli fuarlarından Motobike İstanbul 2023’te yerini alıyor. Türkiye’de temsilciliğini Doğan Trend Otomotiv’in yaptığı ve 294 MotoGP galibiyetiyle üst düzey motosiklet şampiyonasının tarihinde en fazla galibiyeti olan batılı üretici olan Aprilia, fuarda başta en yeni modelleri olmak üzere tüm ürün gamını motosiklet tutkunları ile buluşturmaya hazırlanıyor. Performans ve güvenliği birleştiren teknolojiye sahip, yüksek cc’li yarış modelleriyle motosiklet tutkunlarının beğenisini kazanan Aprilia, 54 dünya şampiyonluğuyla da “Pistlerin Şampiyonu” olarak anılıyor.  


Aprilia’nın yıldızı SR GT


Büyük, yarışçı motosikletlerle pistlerde edindiği deneyimi, küçük cc’li segmentlere başarıyla aktarmasıyla tüketicilerin beğenisini kazanan Aprilia, Motobike İstanbul 2023’te bu özelliğinin en önemli örneklerinden SR GT’yi motosiklet severlerin beğenisine sunuyor. 180 cc’lik küçük hacimli motoruna rağmen tasarım ve teknik özellikleriyle büyük segment Aprilia’ları aratmayan SR GT, fuarın en önemli yıldız adaylarından olacak. Markanın fuardaki bir diğer dikkat çekici modeliyse Tuareg olacak. Yarış pistlerindeki heyecanı pist dışına taşıyan Aprilia Tuareg, asfalt kadar off-road şartlarında da kusursuz sürüşüyle segmentinin en iddialı modellerinden biri. Aprilia, bu modellerin yanı sıra fuarda tam kadro yerini alıyor. Markanın, RSV4 Factory, Tuono V4, Tuono V4 Factory ve RX modelleri de tüm versiyonlarıyla Aprilia standında yerini alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..