Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yürüdükçe Ödül Kazandıran Proje; Yürü be İstanbul

Teknoloji devi Samsung, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul, İstanbulluları yürüyüş yapmaya teşvik edecek bir yarışmayı hayata geçirdi. 16 Nisan’a kadar sürecek ‘Yürü be İstanbul’ yarışması kapsamında, en çok yürüyüş yapan katılımcılar Samsung’dan hediye çeki ve indirim kuponu kazanacak.




Samsung ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından hayata geçirilen ve 16 Nisan tarihine kadar devam edecek ‘Yürü be İstanbul’ yarışması iş birliği, İstanbullulara yürüdükçe ödül kazandırıyor.


İstanbulluları yürüyüş yapmaya teşvik eden proje kapsamında, ‘Yürü Be İstanbul’ uygulamasını cep telefonlarına indiren kullanıcılar, günün 4 farklı saat diliminde yarışma şansı buluyor, diledikleri saatte yürüyüp ödül kazanma şanslarını arttırıyorlar.


İlk 10’a giren toplam 40 kişi hediye çeki ve indirim kuponu kazanacak


Yarışma kapsamında, her saat diliminden ilk 10’a giren toplam 40 kişi Samsung’dan hediye çeki ve indirim kuponu kazanıyor. Kullanıcıların, yarışmaya katılım sağlamaları için ‘Galaxy Yürüyüşü’ adıyla belirtilen göreve katılmaları gerekiyor. Ardından kullanıcılar, günün farklı saat dilimlerinde attıkları adım sayıları ile 4 farklı saat diliminde liderlik tablosunda sıralamalarını görebiliyorlar. 16 Nisan (23:59) gün sonuna kadar, her bir liderlik tablosunda en çok adım atan ilk 5 kullanıcı hediye çeki, sonraki 5 kullanıcı ise indirim çeki kazanma hakkında sahip oluyor[1]. 


Kullanıcılar, ‘Yürü be İstanbul’ mobil uygulamasını Google Play veya App Store’dan indirebiliyor.

[1] Toplamda 40 kişi ödül kazanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..